T-Mobile iPhone 6

T-Mobile iPhone 6T-Mobile was de eerste telecomprovider waar je de iPhone kopen kon in 2007 en tot op de dag van vandaag is T-Mobile een telecomprovider waar je ook voor een goedkoop abonnement i.c.m. de iPhone 6 terecht kunt. T-Mobile heeft een landelijke 4G-dekking en heeft sinds kort het 4G-MAX netwerk operationeel, hiermee kan je supersnel gebruik maken van het internet met jouw iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Het is niet voor niets dat T-Mobile dit jaar (2014) 4,4 miljoen Nederlandse klanten heeft! We kunnen dus gerust zeggen dat T-Mobile een betrouwbare telecomprovider is waar je voor vele soorten abonnementen terecht kunt. Mede door het stabiele netwerk en een goede klantenservice is T-Mobile één van de beste providers van Nederland. Als je een iPhone 6 besteld bij T-Mobile dan maak je straks gebruik van 4G-Max dat is internetten met een snelheid van 120 Mpbs.

Abonnementen T-Mobile iPhone 6

Op onze website kan je simpel en snel een T-Mobile abonnement uitzoeken, zo weet je zeker dat je een goedkoper abonnement afsluit en tevens bestel je het abonnement bij T-Mobile welke helemaal aan jouw wensen voldoet. Als je een abonnement bij T-Mobile wilt afsluiten met daarbij de iPhone 6 met zijn 4,7-inch scherm dan kan je dat hieronder doen met onze vergelijkingsmodule. Er is al een abonnement bij T-Mobile waar je de iPhone 6 gratis krijgt.

T-Mobile abonnementen vergelijken

iPhone 6 Plus T-Mobile abonnementen vergelijken

Als je liever een iPhone 6 wilt met een 5,5-inch scherm dan is dat ook mogelijk i.c.m. een abonnement bij T-Mobile, hieronder kan je kiezen welk type iPhone 6 Plus je wilt hebben, je kunt kiezen uit de 16GB, 64GB en de 128GB uitvoering. Ook kan je kiezen uit 3 verschillende kleuren als je de iPhone 6 Plus bestellen gaat. Met de vergelijkingsmodule is het snel en simpel geregeld en je weet ook zeker dat je de laagste prijs voor je abonnement betaald. Buiten dat de iPhone 6 Plus groter is heeft deze ook een betere camera dan de kleinere iPhone 6.