iPhone 6: Het overzicht

iPhone 6

iPhone 6De opvolger van de iPhone 5, 5c en de 5s is de iPhone 6 en zal in september 2014 in twee varianten uit gaan komen. Apple zal de iPhone 6 gaan uitbrengen in een 4,7-inch en een 5,5-inch uitvoering. Op 9 september heeft Apple deze nieuwe iPhone gepresenteerd, wij hebben hier de specificaties, prijzen, en de modellen voor je online gezet. De iPhone 6 kopen in Nederland kan vanaf 26 september.

De iPhone 6 bestellen kan inmiddels al bij een aantal providers, wij hebben hier de beste iPhone 6 deals voor je op een rijtje gezet.

iPhone 6 gratis bij een abonnement

iPhone 6: de feiten

 • Aankondiging iPhone 6 door Apple: 9 september om 19:00 uur
 • iPhone 6 releasedatum: 19 september
 • Schermformaat iPhone 6: 4,7-inch en iPhone 6 Plus 5,5-inch
 • Prijs van de iPhone 6: €699/€799/€899
 • Processor iPhone 6: A8-processor
 • Opslagcapaciteit: 16/64/128GB
 • Nieuwe features: NFC-chip

iPhone 6 kopen
Vanaf 19 september is het mogelijk om de iPhone 6 te reserveren je bent dan één van de eerste die de nieuwe iPhone in huis zult hebben, deze zal dan namelijk rond 26 september thuis bezorgd gaan worden.

Het uiterlijk van de iPhone 6

Apple heeft het uiterlijk van de iPhone 6 een update gegeven ten opzichte van de iPhone 5s, zo is de iPhone 6 een stuk groter en dunner geworden, de nieuwe smartphone van Apple is 131 bij 67 groot en nog maar 6,9 millimeter dik en met een gewicht van 129 gram is deze telefoon ook niet bepaald zwaar te noemen.

De iPhone 6 is behalve dat deze dus groter is, ook een stuk dunner geworden… net zo dun als de iPod Touch. Op de foto’s hier beneden is goed te zien hoe de iPhone 6 er uit ziet.

iPhone 6

iPhone 6

De verkoop van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zal op 19 september beginnen, in Nederland en België zullen we moeten wachten tot 26 september.

Hieronder het laatste nieuws over de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus:

iPhone 6 kopen

De iPhone 6 kopen is op het moment nog niet mogelijk, maar lang hoeven wij daarop niet meer te wachten. Op 9 september is de iPhone 6 gelanceerd door Apple en vanaf 26 september kunnen wij de iPhone 6 kopen. Eerst is het de beurt aan de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland in deze landen is de iPhone 6 te koop vanaf 19 september en één week daarna is het ook mogelijk in Nederland en België om de iPhone 6 te kopen.

iPhone 6 kopen

iPhone 6 gratis bij een abonnement

iPhone 6 bestellen

iPhone 6 releasedatum

Wanneer is de iPhone 6 releasedatum ? De iPhone 6 is op 9 september gepresenteerd door Apple op een speciaal iPhone-event, de release van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus begint op 19 september in de VS, daarna komen de andere landen aan de beurt.

iPhone 6 releasedatum op 19 september

De iPhone 6 zal op 19 september in de VS, Canada, Frankrijk en Duitsland in de winkels liggen, in Nederland en België zal dit op 26 september zijn.

Inmiddels kan je de iPhone 6 en iPhone 6 Plus wel al reserveren bij een aantal telecomproviders zoals Vodafone en Tele2. Bij deze providers krijg je iPhone 6 gratis bij je abonnement.

iPhone 6 specificaties

De specificaties van de iPhone 6 zijn al veel besproken de laatste maanden, maar nu zijn ze officieel bevestigd door Apple, wij hebben ze hier onder overzichtelijk voor je online gezet.

 • Releasedatum: 26 september 2014
 • Besturingssysteem: iOS 8
 • Kleuren: goud, spacegrijs, zilver
 • Afmetingen: 131 bij 67 bij 6,9 millimeter
 • Gewicht: 129 gram
 • Scherm: 4,7 inch scherm met 1334 bij 750 pixels
 • Geheugen: 1GB werkgeheugen
 • Opslagruimte: 16/64/128GB
 • Camera: 8 megapixel-camera, 1,2 megapixel frontcamera
 • Camerafuncties: HDR foto’s, panoramafoto’s, slowmotion video
 • Video: 1080p met 30 frames per seconde
 • Processor: A8-chip met 64-bits architectuur
 • Netwerk: bluetooth 4.0, nfc, wifi, 3G, 4G
 • Batterij: tot 14 uur spreektijd via 3G, 250 uur stanby-tijd

iPhone 6 camera

Apple heeft de camera ook weer een flinke update gegeven, de camera is een belangrijk onderdeel van een iPhone. Gebruikers van een iPhone maken dan ook veel meer foto’s met hun iPhone dan andere smartphone-gebruikers.

iPhone 6 camera

De iPhone 6 heeft net als de iPhone 5s een 8 megapixelcamera, Apple heeft wel een nieuwe sensor en een verbeterde true-tone flitser ingebouwd. Verder is het nu mogelijk om panoramafoto’s te maken welke 47 megapixels groot zijn, ook kan je slowmotion filmen tot 240 frames per seconde, dit was met de iPhone 5s nog 120 frames per seconde.

iPhone 6 draadloos opladen

Iets wat we steeds vaker horen is dat de iPhone 6 draadloos opgeladen kan gaan worden, hier zou Apple druk mee bezig zijn en dit niet alleen voor de iPhone mogelijk maken maar ook voor de iWatch welke ook later dit jaar nog uit gaat komen.

Andere verbeteringen aan de iPhone 6

De iPhone 6 zal net als de iPhone 5s een co-processor krijgen maar ook deze is weer vernieuwd en heet nu de M8-processor deze zou weer sneller zijn en minder energie verbruiken dan zijn voorganger. Met de co-processor worden op de achtergrond automatisch je lichaamsbeweging gemeten hiervoor hoeven er geen apps mee te draaien dit bespaart enorm op het energieverbruik van je iPhone. De verwachting is dat iOS 8 welke gelijk beschikbaar komt met de iPhone 6 meer gebruik gaat maken van de co-processor en hierbij moet dus vooral gedacht worden aan gezondheids-apps. Ook is gesproken over een ingebouwde barometer zodat je dus niet meer afhankelijk bent van externe weer-apps.

iPhone 6 foto”s

iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6