iPhone 6 kopen met abonnement

iPhone 6 release datum

iPhone-6-PlusDe iPhone 6 release datum nadert nu echt snel, helemaal nu bekend is gemaakt door Apple dat er een speciaal iPhone-event zal worden georganiseerd waar de iPhone 6 gepresenteerd gaat worden. Apple zal dit doen in The Flint Center for the Performing Arts in Cupertino op 9 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Dit theater is speciaal voor deze gelegenheid flink verbouwd. De uitnodigingen voor de iPhone 6 lancering zijn inmiddels verstuurd door Apple.

De release datum zou dan al een paar dagen erna kunnen zijn we denken dan aan vrijdag 12 september, een andere datum welke Deutsche Telekom eerder bekend maakte was een week later op vrijdag 19 september. We kunnen er dan vanuit gaan dat een week nadat de iPhone 6 in Duitsland in de winkels ligt wij hem kunnen kopen. Nederland zit doorgaans in de tweede verkoopgolf als het om nieuwe Apple-producten gaat, het ging zo al eerder met de verkoop van nieuwe iPhones. Tot op heden was vrijdag altijd de eerste verkoopdag van de nieuwe iPhones, de data welke hier boven genoemd zijn kunnen dus als betrouwbaar beschouwd worden.

iPhone 6 Plus releasedatum uitgesteld

Zoals het er nu naar uit ziet zal de releasedatum van de iPhone 6 Plus, de grotere 5,5-inch uitvoering later zijn dan de releasedatum van de 4,7-inch versie dit zou komen door een tekort aan saffierglas. Apple zou in oktober een speciale keynote organiseren voor de nieuwe modellen van de iPad waar ook de iPhone 6L gelanceerd gaat worden.

Op 9 september tijdens het Apple-event zal de exacte release datum van de iPhone 6 bekend gemaakt worden, mochten wij eerder weten wanneer je de iPhone 6 kopen kunt in Nederland dan laten wij je dit natuurlijk meteen weten via onze website, dus kom geregeld even terug of like ons op Facebook.