iPhone 6 prijs

iPhone 6 kopen met abonnement

iPhone 6 prijsNu je de iPhone 6 kopen kunt wil je natuurlijk weten wat de iPhone 6 prijs is, dat is wel zo handig als je op het punt staat om jouw bestaande abonnement te gaan verlengen of als je de iPhone 6 los wilt kopen bij de Apple Store of één van de retailers.

iPhone 6 prijzen

De iPhone 6 is gemaakt van materialen welke duurder zijn dan de materialen van de voorgaande iPhones dus het is ook niet zo verwonderlijk dat de iPhone 6 prijs hoger is dan de prijs van eerdere iPhone-modellen. De prijzen van de iPhone 6 zullen overal gelijk zijn, behalve als je de iPhone 6 i.c.m. een abonnement besteld. De telecomproviders stunten namelijk met de prijs van een losse iPhone 6 als je een abonnement besteld, het ligt er dan natuurlijk wel aan welk abonnement en voor welke periode je het abonnement afsluit, bij een 2-jarig abonnement zal de prijs van de iPhone 6 goedkoper zijn dan dat je een 1-jarig abonnement afsluit.

De prijs van het instapmodel van de iPhone 6 is €699,- je koopt dan de iPhone 6 met 16GB opslagruimte, als je meer opslagruimte wilt gaat de prijs met telkens €100,- omhoog.

iPhone 6 prijzen:

  • iPhone 6 met 16GB opslag – €699
  • iPhone 6 met 64GB opslag – €799
  • iPhone 6 met 128GB opslag – €899

iPhone 6 Plus prijzen:

  • iPhone 6 Plus met 16GB opslag – €799
  • iPhone 6 Plus met 64GB opslag – €899
  • iPhone 6 Plus met 128GB opslag – €999

De iPhone 6 prijzen welke hierboven staan beschreven zijn de prijzen welke je betaald voor een losse iPhone 6, als je de iPhone i.c.m. een abonnement besteld dan betaal je natuurlijk minder voor het toestel. Het gaat er dan wel om welk abonnement je afsluit en voor welke periode je dat abonnement afsluit. Hoe duurder het abonnement hoe goedkoper de iPhone 6 in de meeste gevallen zal zijn.