iPhone 6 Plus kopen

iPhone 6 Plus kopenWil jij liever de iPhone 6 Plus kopen ? Vanaf 26 september is dit mogelijk in Nederland, maar waar kan jij zo goedkoop mogelijk de iPhone 6 Plus kopen ? Lees dit artikel en je weet zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw nieuwe iPhone.

Allereerst hebben wij hier de officiële adviesprijzen voor een los iPhone 6 Plus toestel (simlockvrij) neergezet, deze prijzen betaal je bij de Apple Store of bij één van de retailers.

iPhone 6 Plus prijzen:

  • iPhone 6 Plus met 16GB opslag – €799
  • iPhone 6 Plus met 64GB opslag – €899
  • iPhone 6 Plus met 128GB opslag – €999

iPhone 6 Plus kopen in Nederland

De iPhone 6 Plus i.c.m. een abonnement of simlock-vrij bestellen ? Je kunt bij de telecomproviders kiezen uit de vele abonnementen waar de iPhone 6 Plus bij inbegrepen is of je koopt de nieuwe 5,5-inch iPhone bij één van de aanbieders hier beneden.

iPhone 6 Plus gratis bij een abonnement

De iPhone 6 Plus kopen is mogelijk met een abonnement maar je kunt er ook voor kiezen om de iPhone 6 Plus simlockvrij aan te schaffen, alle telecomproviders hebben weer scherpe aanbiedingen, het is dus verstandig om voor je een iPhone 6 Plus bestellen gaat de verschillende abonnementen even te vergelijken.

iPhone 6 Plus abonnementen

Waarom een iPhone 6 Plus kopen ?

Als jouw abonnement inmiddels verlengd moet worden en je mag daar een nieuwe smartphone bij bestellen en je wilt daar één van de paradepaardjes van Apple bij bestellen dan heb je de keuze uit twee verschillende uitvoeringen. Maar waarom zou je de iPhone 6 Plus bestellen ? De iPhone 6 toestellen hebben een nieuw design en de iPhone 6 Plus heeft daarbij ook nog een groter scherm dan de iPhone 6, het formaat van het scherm is namelijk 5,5-inch verder is de iPhone 6 Plus een supersnelle smartphone waar je dankzij de NFC-chip mobiel mee kunt betalen. Je moet alleen zelf de afweging maken of de iPhone 6 Plus het ideale toestel is of dat je toch liever de wat kleinere iPhone 6 (4,7-inch) wilt bestellen.

iPhone 6 Plus eigenschappen:

  • De iPhone 6 Plus is 5,5-inch groot
  • Is een stuk dunner dan voorgaande iPhones
  • Is voorzien van de NFC-chip dit maakt mobiel betalen mogelijk
  • Heeft een camera met betere beeldstabilisatie (scherpere foto’s)
  • Ondersteunt alle Nederlandse 4G netwerken
  • De meest geavanceerde iPhone die er nu te koop is