iPhone 6 los kopen

iPhone 6

Losse iPhone 6 kopen

iPhone 6 los kopenWil je geen abonnement afsluiten maar de iPhone 6 los kopen ? Dat is natuurlijk ook mogelijk, als je een losse iPhone 6 kopen wilt dan betaal je in de meeste gevallen wel de vaste adviesprijs welke bij de meeste telecomproviders en bij de Apple Store gehanteerd wordt je kunt de iPhone 6 dan wel iets goedkoper kopen maar heel veel verschilt het niet.

iPhone 6 los kopen: De voordelen

De voordelen van een iPhone 6 los kopen zijn dat je vrij bent bij welke telecomprovider jij jouw simkaart koopt. Je zit dus niet aan een duur abonnement vast omdat als je de iPhone 6 los kopen gaat deze simlock-vrij is. Je kunt dus op je gemak uitzoeken welke telecomprovider voor jou de beste aanbieding heeft. Een ander voordeel van een iPhone 6 los te kopen, is dat je tussentijds ook kunt overstappen naar een andere en wellicht goedkopere provider. Als je een abonnement i.c.m een iPhone 6 afsluit dan kan je tussentijds niet even overstappen als je ergens anders een interessante aanbieding tegen komt. Je zult dus moeten blijven vergelijken om te kijken waar jij het goedkoopst kunt bellen en online kunt zijn met jouw iPhone 6 als je deze los gekocht heb.

Aankoopbedrag losse iPhone 6
Eigenlijk zitten er alleen maar voordelen aan het kopen van een losse iPhone 6, het enige nadeel is dat je het hele aankoopbedrag in één keer moet betalen als je de iPhone 6 kopen gaat. Maar als je een beetje goed vergelijkt dan zul je zien dat je deze aanschafkosten ook weer terug verdient door te besparen op de maandelijkse abonnementskosten welke je anders had moeten betalen bij een telecomprovider.
De prijs van een losse iPhone 6 begint bij €699,- je koopt hiervoor de 16GB uitvoering van de iPhone 6, als je meer opslagruimte denkt nodig te hebben dan ga je voor de 64Gb of de 128GB versie, hiervan zijn de prijzen respectievelijk €799,- en €899,-.

De prijzen hierboven zijn de standaard advies prijzen, het loont altijd nog de moeite om even de prijzen van een los iPhone 6 toestel te vergelijken, je zult zien dat er altijd wel een aanbieder is waar de prijs lager is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *