Waarom een iPhone 6 kopen ?

iphone-6-kopen

Waarom een iPhone 6 kopen ?

iPhone 6 kopenWil jij een iPhone 6 kopen of misschien wil je wel een iPhone 6 Plus kopen ? Maar ben je nog niet echt overtuigd waarom je nou juist een iPhone 6 zou moeten kopen dan zullen wij hier enkele kenmerken van de iPhone 6 voor je neerzetten en hopelijk wordt het dan duidelijker waarom je een iPhone 6 zou kunnen kopen.

iPhone 6 kopen

Vele mensen gingen je al voor met het kopen van de iPhone 6, niet voor niets breekt Apple met de iPhone 6 het ene na het andere verkooprecord. Nog nooit zijn er van één type iPhone zoveel exemplaren verkocht. En dit aantal zal alleen nog maar stijgen, in april kan je namelijk ook de Apple Watch kopen en nu zal je denken wat heeft dit met het kopen van de iPhone 6 te maken…. De Apple Watch werkt alleen optimaal in combinatie met een recente iPhone, deze zal namelijk bepaalde zware taken van de Apple Watch overnemen waardoor de accu van dit slimme horloge langer mee zal gaan. Maar omdat de Apple Watch zelf geen GPS-sensor heeft ingebouwd gebruikt deze de GPS-sensor van de iPhone. Je kunt overigens ook de iPhone 5 gebruiken maar een oudere iPhone is helaas niet mogelijk.

Voordeel iPhone 6 kopen

Dat de iPhone 6 te gebruiken is met de Apple Watch dat is een voordeel maar de iPhone 6 is zelf ook een smartphone waar je jaren lang plezier van zult hebben. Neem alleen al het display welke 4,7-inch groot is, dit is een ideaal formaat niet te groot en zeker niet te klein. Verder heeft de iPhone 6 een supersnelle processor en een camera waarmee je ook uitstekende foto’s maakt met minder gunstige lichtomstandigheden.

iPhone 6 kopen in Nederland

De iPhone 6 werd op dinsdag 9 september 2014 gepresenteerd en een maand daarna kon je de iPhone 6 kopen in Nederland. Nu de iPhone 6 kopen alweer enige tijd kan, worden de aanbiedingen ook steeds interessanter vooral de iPhone 6 met een abonnement is tegenwoordig erg interessant. Als je de iPhone 6 los wilt kopen dan betaal je overigens nog net zoveel als tijdens de introductie enkele maanden geleden. Dus als je echt een goedkope iPhone 6 kopen wilt dan zul je moeten kijken bij de verschillende telecomproviders, deze stunten namelijk behoorlijk met de prijzen van de iPhone 6 welke bij een abonnement inbegrepen is.

iPhone 6 of iPhone 6 Plus kopen

Apple heeft in oktober voor het eerst twee toestellen op de markt gezet met allebei een ander beeldschermformaat, de iPhone 6 heeft een 4,7-inch display en de iPhone 6 Plus is uitgerust met een scherm welke 5,5-inch groot is. Als je de iPhone 6 Plus kopen gaat dan kan je hier ook heel makkelijk langere stukken tekst op lezen, het lezen van een boek is op de iPhone 6 Plus dan ook totaal niet vermoeiend. Veel mensen welke de iPhone 6 Plus kopen gebruiken hun iPad stukken minder of zelfs helemaal niet meer, zeker het verschil tussen de iPhone 6 Plus en de iPad mini is niet zo heel groot meer, met het voordeel dat je de iPhone 6 Plus gewoon in je broekzak mee kunt nemen, ideaal dus als je in de trein zit en je wilt rustig kunnen lezen. Ook de camera van de iPhone 6 Plus is beter dan de camera van de iPhone 6 en dit zit hem dan vooral in de beeldstabilisatie.

iPhone 6 kopen ? Vergelijk de aanbieders

Als je besluit de iPhone 6 te kopen dan is het verstandig om de verschillende aanbieders te vergelijken, dit kan je echt veel geld besparen. Allereerst zul je bij het kopen van de iPhone 6 met een abonnement moeten kijken welk abonnement het beste bij jou past, je kunt namelijk wel een abonnement afsluiten waar een flinke databundel bij inbegrepen is en waar je onbeperkt mee kunt bellen maar je zult dan wel iedere maand een flink bedrag moeten betalen. Beter is het om iets meer voor je iPhone 6 te betalen en te besparen op de abonnementskosten, je zult zien dat je over je hele abonnementsperiode hiermee uiteindelijk goedkoper uit bent.
Wij hebben hieronder van de telecomproviders Vodafone, T-Mobile, KPN, Hi, en Tele2 de beste aanbiedingen online gezet, doe er je voordeel mee!

Provider
Aanbieding
Bestellen
Hi abonnement met iPhone 6 Abonnement €50,- per mnd. Toestel €99,-
iPhone 6 kopen
KPN abonnement met iPhone 6 Abonnement €54,- per mnd. Toestel €99,- Onb. Bellen/SMS
iPhone 6 kopen
T-Mobile abonnement met iPhone 6 Maandtarief: Gehele contractduur € 10,- p/m Toestel €99,-
iPhone 6 kopen
Vodafone abonnement met iPhone 6 1 GB data en 300 belminuten Onbeperkt sms’en € 54,00 per mnd.
iPhone 6 kopen
Tele2 abonnement met iPhone 6 iPhone 6 Gratis: 500 MB 2 jaar – 150 Belminuten of 150 SMS
iPhone 6 kopen
Belsimpel Los toestel: € 694,00 of Gratis i.c.m. abonnement
iPhone 6 kopen
Dixons iPhone 6 Los Kopen: Vandaag besteld is morgen in huis
iPhone 6 kopen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *