iPhone 6 Plus kopen

iPhone 6 Plus kopen

iPhone 6 Plus kopen

Apple heeft met de iPhone 6 enorm veel succes als het gaat om de verkoopaantallen, het ene record na het andere is inmiddels gebroken. Het kopen van de iPhone 6 Plus wordt toch een heel stuk minder gedaan, het grootste nadeel van de iPhone 6 Plus is de afmeting, waar het bij de concurrent Samsung heel normaal is om een grote smartphone in de markt te zetten zijn de Apple fans toch wat terughoudender als het om de 5,5-inch iPhone 6 Plus gaat.

Voordelen iPhone 6 Plus

Er is echter ook maar één nadeel aan de iPhone 6 Plus als hier al over een nadeel gesproken mag worden, als je er geen problemen mee heb dat de iPhone 6 Plus wat groter is dan het kopen van de iPhone 6 Plus een verstandige keuze. Buiten dat het scherm een stuk groter is en de iPhone 6 Plus iets dikker is heeft deze grotere iPhone een betere camera aan boord. Apple heeft optische beeldstabilisatie toegevoegd aan de camera van de iPhone 6 Plus terwijl de iPhone 6 een softwarematige beeldstabilisatie heeft, hierdoor is het maken van mooie foto’s een stuk eenvoudiger doordat de optische beeldstabilisatie er voor zorgt dat je ook met minder goed belichte ruimtes goed kunt fotograferen.

Scherm iPhone 6 Plus
Het scherm van de iPhone 6 Plus is niet alleen groter maar ook de resolutie is hoger, waar de iPhone 6 het moet doen met een resolutie van 1334 x 750 pixels heeft Apple het scherm van de iPhone 6 Plus uitgerust met een resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Als je de iPhone 6 Plus wilt kopen dan betaal je voor deze grotere smartphone ook wat meer dan dat je de iPhone 6 zou kopen. Het instapmodel met 16GB opslagruimte kost 799 euro.

iPhone 6 Plus prijzen

  • iPhone 6 Plus met 16GB opslag – €799
  • iPhone 6 Plus met 64GB opslag – €899
  • iPhone 6 Plus met 128GB opslag – €999

Als je besluit een iPhone 6 Plus i.c.m. een abonnement te bestellen dan betaal je een stuk minder voor het toestel zelf, bij de duurdere abonnementen zijn er al aanbiedingen waar je deze gratis zult krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *