iPhone 6 kopen

iPhone 6 installeren

iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopenWil jij de iPhone 6 kopen ? Of wacht je even af tot de iPhone 6s of de iPhone 7 in de winkels komt te liggen ? Als jouw abonnement afloopt en je mag een andere smartphone uitzoeken dan is het erg verleidelijk om een iPhone 6 te gaan kopen. Over de opvolgers van de iPhone 6 is op het ogenblik niet veel bekend gemaakt en ook de release datum van de iPhone 6s of iPhone 7 is nog niet naar buiten gebracht.

Waarom de iPhone 6 kopen ?

Waarom zou jij de iPhone 6 kopen en niet een andere misschien wel goedkopere smartphone ? De iPhones volgen elkaar tegenwoordig in rap tempo op, daarom vraag je jezelf waarschijnlijk ook vaak af wanneer is het juiste moment voor het kopen van een nieuwe iPhone. De iPhone 6 is de eerste smartphone van Apple met een display met een formaat van 4,7-inch, wat ons betreft een prima afmeting voor een smartphone. Het 4,7-inch display is groot genoeg om goed op te lezen maar ondanks het grotere formaat blijft de iPhone 6 een smartphone welke zeker niet te groot aanvoelt. Apple noemt het display van de iPhone 6 een Retina HD-scherm welke weer betere kijkhoeken heeft dan zijn voorganger, de resolutie van het scherm is ook opgeschroefd naar 1334×750 pixels. De iPhone 6 scoort dan ook erg goed als er naar het scherm van de smartphone gekeken wordt ten opzichte van zijn concurrenten, deze geeft een scherp en natuurlijk beeld te zien.

Processor iPhone 6
Als je wilt gaan voor kwaliteit dan ben je bij Apple altijd op het juiste adres maar ook als het gaat om het gebruiksgemak dan is de iPhone 6 uniek in zijn soort, neem alleen al de supersnelle processor (A8) welke behoort tot de tweede generatie 64bit-soc al lijkt deze chip niet veel af te wijken van zijn voorganger, de A7. De kloksnelheden zijn met 100MHz verhoogd naar 1,4GHz en dit zou de iPhone 6 een snelheidsverbetering opleveren van 25 procent ten opzichte van de iPhone 5s. De grafische kracht van deze processor is met maar liefst 50 procent toegenomen.
iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopen

Design iPhone 6
Het kopen van een iPhone 6 doe je ook een beetje voor het design en dat weten ze bij Apple maar al te goed, we kunnen je zeggen met het design van de iPhone 6 is niets mis. Als je deze telefoon in je handen hebt dan voel je meteen dat het hier om een kwalitatief goede smartphone gaat, alles is net weer wat ronder, dunner en bovendien een stuk lichter. De knoppen aan de zijkant van het toestel zijn gewijzigd deze zijn nu langwerpig in plaats van rond, de homeknop met daarin de Touch-ID heeft Apple ongewijzigd gelaten. De aan en uitknop van de iPhone 6 is verplaatst van boven naar de zijkant een goede keuze als je het ons vraagt. Verder kan je de iPhone 6 kopen in drie verschillende kleuren namelijk, goud, zilver en spacegrijs.

Camera
We maken tegenwoordig steeds vaker foto’s met onze smartphone en de iPhone staat op nummer 1 als het gaat om het aantal foto’s welke de iPhone-gebruikers maken met hun smartphone, niet zo verwonderlijk de camera van de iPhone is namelijk altijd al goed geweest maar met de iPhone 6 heeft Apple weer een camera ingebouwd welke zijn concurrentie het nakijken geeft. Ondanks dat de resolutie van de iPhone 6 camera niet is gewijzigd de sensor is even groot en ook de f/2.2-lens is niet veranderd. Apple heeft echter wel het focussysteem verbeterd waardoor het nu ook bij minder verlichte ruimtes mogelijk is om mooie foto’s te maken.

Zoals je kunt lezen er zijn genoeg redenen voor het kopen van de iPhone 6, deze smartphone is zijn prijs meer dan waard. De iPhone 6 is er al vanaf 699 euro, je koopt dan het instapmodel met een opslagcapaciteit van 16GB als je meer ruimte denkt nodig te hebben dan is er het 64GB-model deze kost 799 euro en het absolute topmodel met 128GB opslagruimte moet 899 euro kosten. Als je jouw iPhone 6 wilt bestellen bij een abonnement dan ben je natuurlijk in de meeste gevallen een heel stuk goedkoper uit, je moet dan even de vele aanbiedingen welke er inmiddels online staan even goed uitzoeken. Je kunt ook onze handige vergelijkings-module gebruiken je zult dan ook nooit te veel betalen voor jouw iPhone 6.

Ga jij de iPhone 6 kopen ?

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *