Ga jij nog een iPhone 6 kopen ?

iPhone 6 kopen

Ga jij nog een iPhone 6 kopen ? Inmiddels weten we dat de release datum van de iPhone 6s in september zal zijn, maar ga jij wachten tot je de iPhone 6s kopen kunt of ga je toch de iPhone 6 kopen ?

Provider
Aanbieding
Bestellen
Hi abonnement met iPhone 6 Abonnement €50,- per mnd. Toestel €99,-
iPhone 6 kopen
KPN abonnement met iPhone 6 Abonnement €54,- per mnd. Toestel €99,- Onb. Bellen/SMS
iPhone 6 kopen
T-Mobile abonnement met iPhone 6 Maandtarief: Gehele contractduur € 10,- p/m Toestel €99,-
iPhone 6 kopen
Vodafone abonnement met iPhone 6 1 GB data en 300 belminuten Onbeperkt sms’en € 54,00 per mnd.
iPhone 6 kopen
Tele2 abonnement met iPhone 6 iPhone 6 Gratis: 500 MB 2 jaar – 150 Belminuten of 150 SMS
iPhone 6 kopen
Belsimpel Los toestel: € 694,00 of Gratis i.c.m. abonnement
iPhone 6 kopen
Dixons iPhone 6 Los Kopen: Vandaag besteld is morgen in huis
iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopen of iPhone 6s

iphone 6 kopenDe iPhone 6 kopen is nog steeds een juiste keuze maar de release datum van de iPhone 6s komt nu ook wel dichterbij dus is het kopen van de iPhone 6 nog wel zo verstandig ? Zoals met alle S-uitvoeringen van de iPhone zal Apple ook met het uitbrengen van de iPhone 6s geen wijzigingen aanbrengen aan het design, dus de afmetingen en het gewicht blijven hetzelfde. De iPhone 6 kopen is nog steeds een verstandige keuze, je koopt een smartphone met een supersnelle processor, een haarscherp display en verder is de iPhone 6 erg prettig in het gebruik.

Verschil iPhone 6 en iPhone 6s

Wat is het verschil tussen de iPhone 6 en de iPhone 6s ? Allebei hebben ze een grotere uitvoering met de naam Plus, de iPhone 6s zal qua schermformaat ook 4,7-inch groot zijn. Terwijl de Plus uitvoering weer 5,5-inch zal worden net als met de iPhone 6 Plus. Het verschil tussen de iPhone 6 en de iPhone 6s zitten hem vooral in het binnenwerk van de nieuwe iPhone. Zo zou de iPhone 6s een snellere chip en een betere grafische processor krijgen ook zou Apple de camera een upgrade geven wat betreft het aantal megapixels. Verder zal de iPhone 6s ook worden uitgerust net als de iPhone 6 met Touch-ID en de vele extra’s welke de iPhone 6 te bieden heeft.

iPhone 6 kopen

Touch-ID iPhone 6Zodra je de iPhone 6s kopen kunt zal de prijs van de iPhone 6 weer dalen en dit is niet zo zeer de prijs van de iPhone 6 als je deze los gaat kopen maar meer i.c.m. een abonnement. De telecomproviders stunten nu al met de aanbiedingen rondom de iPhone 6 maar zodra de iPhone 6s in de winkels ligt zullen de aanbiedingen alleen maar toenemen. We moeten er wel bij zeggen dat het nog 7 maanden duurt voordat je de iPhone 6s kopen kunt, als je niet zo veel geduld heb en je abonnement loopt bijna af, dan zouden wij je aanraden om een iPhone 6 te kopen.

Als je een iPhone 6 kopen gaat dan koop je wel een smartphone welke nog jaren mee kan, en tot de iPhone 7 zullen er geen hele grote veranderingen worden doorgevoerd aan de nieuwe iPhone. Ondanks dat de iPhone 6 al bijna een half jaar in de winkels ligt is het kopen van de iPhone 6 nog steeds bijzonder populair, nog niet eerder werden er van een iPhone zoveel exemplaren verkocht als van de iPhone 6. Doordat veel mensen de iPhone 6 kopen heeft Apple al een aantal verkooprecords gebroken.

Apple Watch en de iPhone 6

In april van dit jaar kan je de Apple Watch kopen en dan begint de verkoop zoals gewoonlijk in de VS, niet zo lang daarna zal je de Apple Watch ook in Nederland kunnen kopen. Je kunt de Apple Watch kopen vanaf 349 dollar, maar als je de smartwatch van Apple wilt aanschaffen dan moet je daar ook een recente iPhone voor hebben als je tenminste alle functies van de Apple Watch optimaal wilt gebruiken. De Apple Watch gebruikt namelijk voor de zwaardere rekentaken de processor van de iPhone en ook heeft de Apple Watch een iPhone nodig om de accuduur te verlengen.

Apple Pay
Nog dit jaar zal Apple zijn betaaldienst Apple Pay gaan uitrollen in Europa, je kunt dan betalen met je iPhone en de iPhone 6 (Plus) is nu nog de enige iPhone welke hier geschikt voor is. Als je dus gebruik wil maken van Apple Pay dan zou je alvast een iPhone 6 kunnen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *