iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 aanbiedingenDe iPhone 6 kopen kan al vanaf september 2014 en inmiddels zien we de nieuwe smartphone van Apple steeds vaker in het straatbeeld verschijnen, niet zo gek ook want de iPhone 6 (Plus) is een toestel welke zeer goed gewaardeerd wordt door de consument, het is ook niet voor niets dat Apple een verkooprecord haalde met de iPhone 6, nog nooit eerder werden er in één kwartaal zoveel iPhones verkocht dan in het vierde kwartaal van 2014, maar liefst 73 miljoen exemplaren. Als je de iPhone 6 wilt kopen dan wil je natuurlijk niet teveel betalen voor deze smartphone wij hebben daarom de beste iPhone 6 aanbiedingen voor je opgezocht en hieronder voor je online gezet.

iPhone 6 los kopen

Als je nog niet toe bent om een nieuw abonnement af te sluiten dan zou je de iPhone 6 los kunnen kopen, de prijs van het instapmodel is nog net als toen de iPhone 6 uitkwam €699,- je koopt dan het toestel met een opslagcapaciteit van 16GB als je meer opslagruimte wilt dan zal je daar €100,- extra voor moeten neerleggen je hebt dan wel meteen 64GB tot je beschikking. Als je hieraan ook nog niet genoeg hebt dan is er nog de 128GB uitvoering maar hier betaal je dan ook wel meteen €899,- voor.

iPhone 6 abonnement

De goedkoopste manier om een mooie iPhone 6 deal te scoren is om deze met een abonnement aan te schaffen, de telecomproviders stunten wekelijks met de prijzen en het is daarom steeds aantrekkelijker om de iPhone 6 i.c.m. een abonnement te bestellen. Wel moet je even weten wat je denkt te gaan verbruiken aan beltegoed en hoeveel data je iedere maand denkt nodig te hebben. Er zijn al iPhone 6 abonnementen waar je 37 euro per maand betaald en het toestel gratis krijgt.

iPhone 6 Plus aanbiedingen
Ook voor de iPhone 6 Plus zijn er mooie aanbiedingen, dit grotere toestel met zijn 5,5-inch scherm is een stuk duurder maar als je even goed zoekt in onze telecom-vergelijker dan zul je zien dat er ook genoeg aanbiedingen zijn waarbij je de iPhone 6 Plus goedkoop kunt bestellen. Zo heeft Tele2 op het moment gunstige aanbiedingen voor wie van een wat grotere smartphone houdt.

Apple zal in september 2015 met de iPhone 7 komen.

Goedkope iPhone 6 abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *