Selfiecamera iPhone 6 scheef ?

iPhone 6 selfiecamera

Verschillende iPhone 6 gebruikers klagen over de selfiecamera welke scheef in de iPhone zit. Na de berichten dat de iPhone 6 snel krom zou trekken en antennebanden die zouden verkleuren is er nu dus de scheve selfiecamera.

Scheve selfiecamera iPhone 6

De selfiecamera kan scheef komen te zitten door een verkeerde beweging, de camera zit dan meer naar links of meer naar rechts. Buiten dat een scheve camera er niet netjes uitziet blijft de functionaliteit van de selfiecamera gewoon hetzelfde.

Toch zijn er al veel iPhone 6 gebruikers naar de Apple Store gegaan met dit probleem. In Amerika werden de iPhones omgeruild voor een nieuw exemplaar, wat er in Nederland gebeurt met de scheve camera’s is nog niet bekend.

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *