Kerst foto’s delen met iPhone 6

iCloud fotodelen iPhone 6

Kerst foto’s delen met je iPhone 6

kerst foto's delenNog even en we gaan weer kerst vieren dit betekent veel eten en gezellig bij elkaar zijn en natuurlijk maken we weer leuke kerst foto’s met onder andere de iPhone 6. De foto’s willen we uiteraard delen met familie en vrienden. Het delen van jouw kerst foto’s is eenvoudiger dan dat je zou denken, de tijd dat we alle foto’s naar iedereen toe mailden ligt alweer enige tijd achter ons.

Voor het delen van jouw kerstfoto’s hebben de personen waar je de foto’s mee wilt delen wel allemaal een Apple-apparaat nodig.

Foto’s delen via iCloud

Wij leggen hier in een paar stappen uit hoe je jouw favoriete foto’s eenvoudig met andere mensen kunt delen. In iOS zit de optie iCloud-fotodelen je kunt hier een digitaal fotoboek mee maken welke je gaat delen met familie en vrienden, hoe leuk is dat ?! De personen die jij toegang geeft tot jouw digitale fotoboek kunnen de foto’s en video’s bekijken maar ook kunnen ze opmerkingen plaatsen bij de foto’s. Laten we beginnen met de uitleg van iCloud-fotodelen:

  • Open de Foto-app op je iOS-device en klik onder de foto in de navigatiebalk op “Gedeeld”
  • Linksboven klik je op het plusteken, je kunt jouw album nu een naam geven bv Kerst foto’s 2014
  • Je kunt nu de personen aanklikken welke je toegang geeft tot jouw digitale fotoalbum daarna klik je op “Maak aan”
  • Je hebt nu een fotoalbum aangemaakt, je gaat nu foto’s en video’s toevoegen dit doe je door de foto’s of video’s te selecteren en op het plusteken te klikken
  • Als je alle foto’s hebt geselecteerd klik je rechtsboven op “Gereed”
  • In het volgende venster kun je nog een opmerking plaatsen, als je dit gedaan hebt druk je op “Plaats”

Zo simpel is het dus om jouw (kerst) foto’s en video’s te delen via iCloud-delen op jouw iPhone of iPad.

iCloud-fotodelenPersonen toevoegen en verwijderen

Het kan natuurlijk gebeuren dat je nog iemand wilt toevoegen aan jouw digitale fotoalbum of wie weet wil je iemand verwijderen dit kan natuurlijk ook.

Het toevoegen en verwijderen van personen gaat ook via de Foto-app, om iemand toe te voegen ga je naar het fotoalbum klik onderin op Personen en daarna ga je naar ‘Nodig anderen uit…

Als je iemand wilt verwijderen uit het fotoalbum dan klik je de naam van deze persoon aan en je ziet automatisch een verwijder-knop verschijnen hier klik je op en de persoon heeft geen toegang meer tot jouw digitale fotoalbum.

We hopen dat je veel leuke kerst-foto’s zult maken en deze met de uitleg hierboven simpel met vrienden en familie kunt delen.

Voordelige iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 gratis bij een abonnement

Goedkope iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *