iPhone 7 kopen kan vanaf september 2015

iPhone 7

iPhone 7 kopen kan vanaf september 2015

iPhone 6 kopen met abonnement

Gisteren lieten wij al weten dat de release datum van de iPhone 6s al in de lente van 2015 zal zijn, vandaag komen er berichten naar buiten dat je de iPhone 7 kopen kunt vanaf september 2015. Apple zou afstappen van het één keer per jaar uitbrengen van een nieuwe iPhone, vandaar dat er nu twee verschillende iPhones in één jaar uitgebracht gaan worden, de iPhone 7 in september en de iPhone 6S in de lente van 2015. Maar je kunt natuurlijk ook nog steeds de iPhone 6 kopen.

iPhone 7 met A9 processor

iOS 9De iPhone 7 zal met een A9 processor uitgerust worden en ondanks dat de relatie tussen Apple en Samsung niet echt best te noemen is door de vele rechtszaken tussen deze twee bedrijven, zal Samsung de productie voor deze nieuwe processor voor zijn rekening nemen. De iPhone 7 zal dus weer een snellere en wellicht een energie zuinigere processor krijgen en wat we verder mogen verwachten van deze nieuwe iPhone blijft gissen. Op internet gaan er al vele geruchten de ronde over de iPhone 7, de releasedatum is in september 2015 de kleuren zouden spacegrijs, zilver en goud zijn en de iPhone 7 zal op iOS 9 gaan draaien. De opslagrumte van de iPhone 7 zal overigens niet wijzigen ten opzichte van de iPhone 6 (Plus) de iPhone 7 zal ook verkrijgbaar zijn in de uitvoeringen met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB en 128GB. De batterij van de iPhone 7 zou draadloos opgeladen kunnen worden.

iPhone 7 display

Over het display van de iPhone 7 doen vele verhalen de ronde, zo zou de iPhone 7 een display krijgen met een formaat van 4,7-inch. Het formaat van de iPhone 5(s) is net wat te klein, de iPhone 6 Plus vinden veel Apple fans toch weer iets te groot en het display van de iPhone 6 wordt als zeer prettig ervaren, dit blijkt ook wel aan de verkoopcijfers van de iPhone 6, enkele maanden na de introductie is deze smartphone nog steeds razend populair. Zeker in deze decembermaand zo net voor de kerst zijn er veel consumenten die nog een iPhone 6 kopen.

iPhone 6 gratis bij een abonnement

iPhone 7 design

Het design van de iPhone 7 zal natuurlijk weer strak zijn zoals we van Apple gewend zijn maar waarschijnlijk wel iets dikker dan de iPhone 6. Mogelijk heeft dit te maken met de camera welke nu uitsteekt bij de iPhone 6 en dit is toch niet bij alle iPhone-fans goed ontvangen.
iPhone 7 design
Verder zou de behuizing van de iPhone 7 gemaakt worden van Liquidmetal, dit materiaal is weer duurzamer dan aluminium wat nu gebruikt wordt voor de iPhone 6 en het zal de iPhone 7 weer lichter maken.

Het display zal van saffierglas gemaakt worden dit zou al het geval zijn met de iPhone 6 maar dit is niet doorgegaan wegens problemen bij de leverancier van het saffierglas. De iPhone 6s en de iPhone 7 zullen alsnog worden uitgerust met een display van saffierglas.

Er gaan zelfs geruchten dat Apple de iPhone 7 zou voorzien van een 3D-display maar of dit toekomst muziek is of echt werkelijkheid dat durven wij niet te zeggen.

iPhone 6 camera

De camera zal ook weer een update krijgen dit keer zou Apple de iPhone 7 camera voorzien van een two-lens system dit maakt het mogelijk voor de gebruikers om met “DSLR-quality imagery.” foto’s te maken wat we hier precies van moeten verwachten is nog niet helemaal duidelijk maar de foto’s zullen er vast weer beter uit gaan zien.

In de aanloop naar de release van een nieuwe iPhone komen er natuurlijk weer vele foto’s online zo ook met de iPhone 7, wij hebben hier wat foto’s van de iPhone 7 voor je online gezet.
iPhone 7

 

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7 prijs

De prijs van de iPhone 7 zal zoals we nu overal lezen vanaf €699 zijn en dan net als met de huidige iPhone 6 prijzen telkens met €100 worden verhoogd naarmate je een model met meer opslagcapaciteit koopt.

Goedkope iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *