iPhone 6s release datum al in lente 2015

iPhone 6

Release datum iPhone 6s al in lente 2015

iPhone 6 SDe release datum van de iPhone 6s zou als we de geruchten mogen geloven niet zoals gebruikelijk in de herfst van 2015 zijn maar al in de lente van het nieuwe jaar. De iPhone 6s kopen zou dan over enkele maanden kunnen, Apple brengt normaal gesproken een nieuwe iPhone altijd in de herfst uit, maar dan zou de iPhone 7 gelanceerd gaan worden.

iPhone 6s kopen gelijk met de Apple Watch

De lancering van de Apple Watch zou gelijktijdig met de upgrade van de iPhone 6 moeten plaatsvinden, vandaar dat de iPhone 6s eerder te koop zal zijn. De concurrentie zoals Sony en Samsung brengen met kortere intervallen hun nieuwe smartphones uit, Apple zou met de iPhone 6s dit voorbeeld willen gaan volgen.

iPhone 6s specificaties

Wat de specificaties van de iPhone 6s zullen zijn is op het moment nog een beetje gissen, we verwachten dat er geen grote wijzigingen ten opzichte van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zullen zijn. Mogelijk dat Apple de iPhone 6s wel met een display welke is gemaakt van saffierglas zal uitbrengen, qua processor zullen er geen veranderingen plaats vinden. Apple zou de iPhone 6 al met een saffier display uitbrengen maar door problemen bij de leverancier werd daar op het laatste moment van af gezien. Of de iPhone 6s ook meer geheugen zal krijgen is ook nog niet bekend de iPhone 6 is al leverbaar in een 128GB variant en dit is al een behoorlijk upgrade op vorige iPhone uitvoeringen.

iPhone 6s met nieuw abonnement

Zoals gebruikelijk bij een iPhone S-uitvoering zullen de veranderingen minimaal zijn ten opzichte van het model ervoor. Over het algemeen zullen alleen consumenten de iPhone 6s kopen wanneer hun abonnement verlengd moet worden of als ze een nieuwe abonnement afsluiten.

iPhone 6 gratis bij een abonnement

Of Apple ook de iPhone 6S Plus uit gaat brengen is ook nog niet bekend wel zal de iPhone 5c uit de winkels verdwijnen. De reden dat Apple de iPhone 6s al in de lente van 2015 uit brengt is dat de Apple Watch in deze periode te koop zal zijn en Apple verwacht dat de consument gelijktijdig met dit nieuwe horloge ook een nieuwe iPhone zou willen aanschaffen.

Zodra wij meer weten over de iPhone 6s zullen wij dit je meteen laten weten op onze website en als je ons liked op Facebook dan zul je het laatste iPhone 6s nieuws op je tijdlijn zien verschijnen.

Goedkope iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *