iPhone 6 los kopen

iPhone 6

iPhone 6 los kopen

iPhone 6 los kopenNu je de iPhone 6 al weer enkele maanden kunt kopen en we weten dat de nieuwe iPhone enorm populair is, is het ook tijd om te kijken wat de goedkoopste manier is om de iPhone 6 in je bezit te krijgen. De iPhone 6 los kopen is een behoorlijke uitgave omdat de prijs van een losse iPhone 6 voorlopig niet zal gaan zakken.

iPhone 6 los kopen of met een abonnement ?

We krijgen geregeld de vraag van onze lezers welke optie er nu goedkoper is een iPhone 6 los kopen of i.c.m. een abonnement ? Eigenlijk is daar niet meteen een antwoord op te geven. We weten dat de prijs van een losse iPhone 6 overal gelijk is, maar als je een abonnement i.c.m. een iPhone 6 afsluit ligt het er maar net aan wat jouw maandelijkse kosten zijn en wat je moet bijbetalen voor de iPhone 6.

Veel mensen die een losse iPhone 6 kopen houden er geen rekening mee dat ondanks dat je een los toestel koopt je altijd nog een abonnement moet afsluiten of een SIM-kaart moet kopen en je altijd moet betalen om te bellen, SMS”en of te internetten. Je zult dus het rekensommetje moeten maken wat er over een periode van één of twee jaar nu eigenlijk voordeliger is voor jou.

De prijs voor een losse iPhone 6 hebben wij hieronder voor je neergezet:

iPhone 6 prijzen:

  • iPhone 6 met 16GB opslag – €699
  • iPhone 6 met 64GB opslag – €799
  • iPhone 6 met 128GB opslag – €899

De prijs voor de iPhone 6 zoals hier boven vermeld is dus exclusief het gebruik van je nieuwe iPhone. Stel je sluit een abonnement af bij een telecomprovider waar ook een iPhone 6 bij inbegrepen zit dan kan het inmiddels zo zijn dat je een gratis iPhone bij je abonnement geleverd krijgt, maar let op de maandelijks te betalen abonnementskosten deze zijn vaak wel hoger met dit soort abonnementen.

iPhone 6 gratis bij een abonnement

Voordelen Sim Only-abonnement met losse iPhone 6

Sim Only iPhone 6Als je een Sim Only-abonnement af gaat sluiten dan krijg je daar geen telefoon bijgeleverd, deze zal je dus los moeten kopen. Je zult dus eerst een behoorlijke investering moeten doen aangezien de prijzen van een los toestel behoorlijk kunnen oplopen, maar daar staat tegen over dat je lage maandelijkse kosten zult hebben. Met een Sim Only-abonnement kan je ook altijd gebruik maken van internet, je kunt bellen en SMS”en alleen voor een lager bedrag dan dat je zou betalen als je een abonnement met een iPhone 6 zou bestellen.

Als je al een los iPhone 6 toestel in je bezit hebt en je zit niet meer vast aan een abonnement dan is een Sim Only-abonnement de goedkoopste manier om gebruik te maken van jouw iPhone. Maar ook het afsluiten van een Sim Only-abonnement met een losse iPhone 6 kan in veel gevallen over de gehele abonnementsperiode goedkoper uitvallen dan dat je het abonnement i.c.m. een iPhone 6 besteld bij een telecomprovider.

Je zult dus vooraf goed moeten uitrekenen wat er voor jou goedkoper is, een abonnement met daarbij een iPhone 6 of je gaat een losse iPhone 6 kopen en sluit daarbij een Sim Only-abonnement af. Natuurlijk zal je moeten bekijken wat je ondanks dat je een abonnement afsluit moet bij betalen voor een losse iPhone 6 want is dit enkelen honderden euro’s dan loont het zeker de moeite om er even een berekening op los te laten.

Bij een Sim Only-abonnement ben je dus maandelijks een stuk minder geld kwijt omdat je geen toestel hoeft te betalen welke je goedkoper of zelfs gratis van je provider “krijgt”. De smartphone welke bij een abonnement inbegrepen is betaal je zoals je zult begrijpen altijd zelf.

Tegenwoordig gaan de smartphones steeds langer mee dus het is niet zo dat je na 2 jaar alweer aan een ander toestel toe bent, je kunt dus met een gerust hart jouw iPhone 6 blijven gebruiken zonder naar het einde van je abonnement uit te kijken waar je weer een nieuw toestel “mag” bestellen.

Een Sim Only-abonnement is in het begin misschien wat meer regelwerk maar dit zal zich snel uitbetalen in lagere kosten.

Belbundel bij een losse iPhone 6

Natuurlijk moet je bekijken wat je mag verbruiken als je een Sim Only-abonnement afsluit, want als je denkt iedere maand een lager bedrag kwijt te zijn en je gaat iedere maand over je tegoed heen dan zal ook een Sim Only-abonnement een dure grap gaan worden. Tegenwoordig kan je de Sim Only-abonnementen ook tussentijds verhogen.

iPhone 6 met abonnement

Heb jij nou niet even op zijn minst €699,- op de plank liggen om een iPhone 6 te kopen dan is het raadzaam om een abonnement af te sluiten of je huidige abonnement te verlengen waarbij de iPhone 6 inbegrepen is. Het voordeel van een abonnement is dat je na jouw abonnementsperiode weer een nieuw toestel mag uitzoeken en dat is natuurlijk een leuke bijkomstigheid 😉

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *