Beste smartphone … van 2014 is dat de iPhone 6 ?

Beste smartphone van 2014 … de iPhone 6 ?

Beste smartphone iPhone 6Wat is nu de beste smartphone van 2014 ? Wij hebben inmiddels tientallen reviews gelezen over de iPhone 6 en er was geen één review waar de iPhone 6 slecht uit naar voren kwam en dat is bij de concurrentie toch wel anders, kunnen wij concluderen dat de iPhone 6 de beste smartphone van 2014 is ? Als je het ons vraagt dan stemmen wij in met de stelling dat de iPhone 6 de beste smartphone van 2014 is, maar wat vinden onze lezers nu de beste smartphone ?

Beste smartphone van 2014

Smartphones kunnen tegenwoordig steeds meer, we gebruiken ze voor de alledaagse dingen van bankzaken, mail versturen tot het lezen van het laatste nieuws we stellen daarom ook steeds hogere eisen aan onze smartphone. In 2014 zijn er enkele goede smartphones op de markt gekomen, denk aan de Samsung Galaxy S5 die de succesvolle Galaxy S4 zou moeten vervangen, de Huawei Ascend Mate7, LG Nexus 5, HTC One (M8), LG G3 en de Sony Xperia Z3 dit zijn zomaar enkele smartphones welke kunnen worden uitgeroepen tot beste smartphone van 2014, maar wat maakt een smartphone nu de beste smartphone ?

Waar moet de beste smartphone aan voldoen ?

De beste mobiele telefoon moet gebruiksvriendelijk zijn, snel zijn, een groot scherm hebben, een accu welke lang genoeg mee gaat en natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Al deze factoren zijn voor iedereen natuurlijk verschillend wat de ene persoon snel vind dat kan voor een ander net weer iets te traag zijn en hoelang moet een smartphone mee gaan met een volgeladen accu ? Ook dit is helemaal afhankelijk hoe je de smartphone gebruikt.

iPhone 6 met groter scherm

De fabrikanten zijn continue bezig de smartphones te vernieuwen de één nog dunner en sneller dan de andere, de camera kwaliteit gaat steeds verder omhoog en we willen langer doen met een volgeladen accu. En als het even kan willen we niet teveel betalen voor zo een high-end smartphone, de prijs is ook vaak van een doorslaggevende factor als het om de aanschaf van een nieuwe smartphone gaat. Een trend welke voorgaande jaren is ingezet en nog steeds niet op zijn hoogtepunt is, dat zijn de steeds groter wordende schermen van de nieuwe smartphones. Zelfs Apple heeft geluisterd naar de roep om grotere schermen, in september werden de iPhone 6 met het 4,7-inch en de iPhone 6 Plus met het 5,5-inch scherm gepresenteerd. Dat Apple er goed aan heeft gedaan om twee smartphones met een groter scherm te maken is inmiddels wel bekend, de toestellen zijn niet aan te slepen en de nieuwe iPhones hebben inmiddels gezorgd voor een groter marktaandeel van de iPhone in Europa. Het marktaandeel van de iPhone in het Verenigd Koninkrijk is inmiddels opgelopen tot 39,5 procent.

Wat is de beste smartphone van het jaar volgens jou ?

Maar wat maakt een smartphone nu de beste smartphone van het jaar ? Wij zijn erg benieuwd wat jij als lezer van onze website nu de beste smartphone van 2014 vind. Laat in een reactie hieronder weten of de iPhone 6 de beste smartphone is en zet er ook bij waarom jij dit vind, of heb je een andere voorkeur ook dat kan je hieronder kwijt. Wij zien uit naar jouw reactie.

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *