iPhone 6 opladen met iPad-lader

iPhone 6 opladen

Uit de vele reviews welke te lezen zijn op internet blijkt dat de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus twee smartphones zijn waar eigenlijk alleen maar positief over wordt geschreven, maar er is ook een puntje van kritiek. Het opladen van de iPhone 6 Plus duurt best lang, maar daar is inmiddels ook al weer een oplossing voor gevonden, was het met de voorgaande iPhones niet verstandig om de oplader van de iPad te gebruiken om je iPhone van een volle accu te voorzien met de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is dit geen probleem. Apple heeft dit inmiddels bevestigd.

Accuduur iPhone 6

Als de iPhone 6 (Plus) eenmaal is opgeladen dan komen de nieuwe smartphones van Apple als beste uit de test, met de iPhone 6 (Plus) kan je namelijk het langst werken als de accu eenmaal is volgeladen, in vergelijking met andere smartphones. De reden dat de iPhone 6 Plus wat trager oplaad is dat de accu een stuk groter is dan de accu van vergelijkbare telefoons. Als je veel onderweg bent is het dus best lastig als je lang moet wachten voordat je iPhone 6 weer volgeladen is. De iPad oplader is dus de oplossing voor dit euvel, deze geeft ruim het dubbele aan lading in dezelfde tijdsduur.

Mocht je geen iPad in je bezit hebben dan is de aanschaf van een iPad-oplader dus zeker het overwegen waard, het bespaart je immers een heleboel tijd.

iPhone 6 bestellen in Nederland

iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *