iPhone 6 kopen kan deze maand in 36 nieuwe landen

iPhone 6

iPhone 6 kopen kan deze maand in 36 nieuwe landen

iPhone 6 kopenHet kopen van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus kan vanaf deze maand in 36 nieuwe landen. Dit heeft Apple via een persbericht bekend gemaakt. Apple laat weten dat er nog geen iPhone is geweest welke zo snel werd uitgerold.

In oktober komen er iedere week nieuwe landen bij waar de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus verkocht gaan worden. Het verkoopschema gaat er volgens Apple zo uitzien:

  • Vrijdag 17 oktober: China, India en Monaco.
  • Donderdag 23 oktober: Israël.
  • Vrijdag 24 oktober: Tsjechië, Franse Antillen, Groenland, Malta, Polen, Réunion en Zuid-Afrika.
  • Donderdag 30 oktober: Bahrein en Koeweit.
  • Vrijdag 31 oktober: Albanië, Bosnië, Kroatië, Estland, Griekenland, Guam, Hongarije, Ijsland, Kosovo, Letland, Litouwen, Macao, Macedonië, Mexico, Moldavië, Montenegro, Servië, Zuid-Korea, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Oekraïne en Thailand.

In Nederland en België was Apple snel met het verkopen van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, één week nadat de nieuwe smartphones van Apple in de eerste groep landen beschikbaar waren zoals Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Vorig jaar toen de iPhone 5s en de iPhone 5c uitkwamen in september moesten we in Nederland en België wachten tot oktober voordat deze hier in de winkels lag.

Het is nu nog afwachten wat de snelle uitrol van de iPhone 6 met de cijfers gaat doen, eerder werd bekend dat de iPhone 6 al 20 miljoen keer over de toonbank was gegaan. Dat de iPhone 6 enorm populair is dat is inmiddels wel bekend, bij veel retailers zijn al wachttijden van enkele weken ontstaan. Ook bij Apple is de levertijd van de iPhone 6 nu opgelopen tot 7 – 10 werkdagen.

Welk van de twee modellen nu het meest verkocht wordt dat is niet geheel duidelijk, in eerste instantie werd gedacht dat de iPhone 6 het meest verkocht werd maar later bleek de iPhone 6 Plus toch weer een groter marktaandeel te hebben. Het verschil zit hem vooral in het formaat, de iPhone 6 is 4,7-inch groot en de iPhone 6 Plus is een stuk groter namelijk 5,5-inch.

iPhone 6 gratis bij een abonnement

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *