Apple heeft iPhone 6 Plus versterkt

iPhone 6 los kopen

iPhone 6 Plus versterkt door Apple

Net nadat de iPhone 6 Plus in de winkels lag kregen we te maken met de bendgate, nu enkele weken later blijkt Apple de iPhone 6 Plus te hebben versterkt waardoor deze minder snel buigt, dit weet een gebruiker van Reddit te melden.

iPhone 6 aanbiedingen

De gebruiker van Reddit heeft twee iPhone 6 Plus toestellen vergeleken, één was er gekocht net na de releasedatum en de ander enkele dagen terug, de conclusie is dat er een groot verschil is tussen beide toestellen. Apple zou de iPhone 6 Plus dus hebben versterkt waardoor deze minder snel buigt als deze in je broekzak gedragen wordt.

Je merkt het al volgens deze man als je op de zijkant van beide toestellen tikt, het geluid wat er dan geproduceerd wordt klinkt anders en ook in de afwerking is een verschil waarneembaar. De oudere iPhone 6 Plus is een stuk gladder dan het nieuwere model, terwijl de nieuwere iPhone 6 Plus steviger aanvoelt. Door met een microscoop naar binnen te kijken via de kleine openingen bij de volumeknoppen is te zien dat Apple een klein rood onderdeel geïmplementeerd heeft, dit zou het buigen van de iPhone 6 Plus moeten voorkomen.

Beide iPhone 6 Plus toestellen werden ook gewogen en ook daarin was er een verschil te zien namelijk 21 gram, hierbij moet wel opgemerkt worden dat het niet gaat om twee gelijke toestellen, de nieuwere iPhone 6 Plus is een 128GB-model en de oudere een 16GB-versie dus mogelijk dat dit het verschil in gewicht verklaard.

iPhone 6 gratis bij een abonnement

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *