Waar kan je vannacht de iPhone 6 bestellen ?

Waar de iPhone 6 bestellen ?

Vannacht om 00:01 uur is het dan zover, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zijn te bestellen bij de Nederlandse telecomproviders. Maar waar maak je nu de meeste kans als je de iPhone 6 (Plus) besteld, dat deze op 26 september thuis bezorgd zal worden ?

Pre-order de iPhone 6 (Plus)

Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de telecomproviders waar het vanaf 00:01 uur op 19 september mogelijk is al een bestelling te plaatsen. Let er wel op dat de voorraden beperkt zijn dus als je als één van de eerste in Nederland de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus wilt hebben dan zul je echt om 00:01 uur naar één van de onderstaande websites moeten gaan om daar jouw iPhone 6 (Plus) te bestellen.

Er zijn al online aanbieders waar de iPhone 6 (Plus) gratis bij een abonnement geleverd wordt, bekijk voor je een iPhone 6 (Plus) besteld wel even goed waar je de nieuwe iPhone besteld het kan je zomaar honderden euro’s schelen!
Hieronder staan enkele aanbieders waar de iPhone 6 (Plus) gratis bij een abonnement geleverd wordt.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus gratis bestellen

Vorig weekend was het mogelijk om in de Verenigde Staten een pre-order te plaatsen voor de iPhone 6 (Plus) en daar werden meteen verkooprecords gebroken, in de eerste 24 uur werd de iPhone 6 (Plus) 4 miljoen keer besteld. Inmiddels is de levertijd in de VS van de iPhone 6 Plus al opgelopen tot 3 – 4 weken. Ook in Nederland is de vraag naar de nieuwe iPhone erg groot, verwacht wordt dan ook dat er dit weekend ook records zullen sneuvelen.

De iPhone 6 (Plus) heeft vele verbeteringen ten opzichte van de iPhone 5s, zo is de nieuwe iPhone een stuk groter namelijk 4,7-inch of 5,5-inch, sneller, energiezuiniger, er is een NFC-chip ingebouwd waarmee je simpel mobiel kunt betalen en zo zijn er nog vele nieuwe features.

Hieronder hebben we onze vergelijkingstool online gezet waarmee het simpel is het abonnement te vinden welke helemaal aansluit bij jouw wensen.

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

One Comment

  1. Avatar Jeroen schreef:

    Via jullie website de iPhone 6 besteld, nu al een bevestiging mail ontvangen. TOP!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *