Voorverkoop iPhone 6 (Plus) gestopt

iPhone 6 PlusVanaf vorige week was het mogelijk om een iPhone 6 (Plus) te bestellen bij enkele Nederlandse webshops, maar Apple heeft deze webshops vandaag terug gefloten waardoor het nu niet meer mogelijk is om een iPhone 6 (Plus) te bestellen. Het was mogelijk om een iPhone 6 (Plus) te bestellen bij Studentmobiel en GSMwijzer maar inmiddels kan dit dus niet meer, reserveringen die al geplaatst zijn, blijven wel gewoon geldig, maar als je een iPhone 6 (Plus) wilt bestellen dan zul je nog tot vrijdag 19 september moeten wachten.

Voorverkoop iPhone 6 (Plus)

De voorverkoop van de iPhone 6 (Plus) mag aanstaande vrijdag pas weer hervat worden, dit is één week voordat de nieuwe iPhone in Nederland en België in de winkels ligt. Het is overigens niet de eerste keer dat Apple de voorverkoop van een iPhone aan banden legt, in 2007 gebeurde dit ook al in Frankrijk en Duitsland.

De enige online store waar je de iPhone 6 (Plus) nog bestellen kunt is Belsimpel.nl.

De iPhone 6 (Plus) zal vanaf 19 september in de VS, Groot-Brittannië en Duitsland verkrijgbaar zijn. De verkoop van de iPhone 6 (Plus) start in Nederland en België op 26 september aanstaande. Bij de voorverkoop afgelopen weekend in de VS werden al verkooprecords gebroken, waardoor inmiddels al een tekort is ontstaan als het gaat om de 5,5-inch iPhone, de levertijd voor deze smartphone is inmiddels 3 – 4 weken.

Wel is het nog mogelijk om bij Vodafone je emailadres achter te laten, zodat Vodafone je op de hoogte kan houden zodra je de iPhone 6 bestellen kunt.

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *