Verkoop iPhone 6 (Plus) begonnen

iPhone 6 (Plus) verkoop is begonnen

Vannacht ging de voorverkoop van de iPhone 6 in Nederland van start maar in Duitsland kan je vanaf vandaag de iPhone 6 (Plus) kopen in de Apple Store. Buiten Duitsland ging de verkoop van de iPhone 6 (Plus) in nog 8 landen van start. De Apple Store opende om 08:00 uur zijn deuren in Oberhausen waar ook vele Nederlanders in de rij stonden, de eerste iPhone 6-kopers stonden woensdagavond al te wachten om de iPhone 6 (Plus) te mogen kopen. Vanmorgen stonden er in Oberhausen ongeveer 3500 mensen te wachten tot de deuren van de Apple Store open gingen.

Ook in Keulen, Parijs Londen en Düsseldorf staan honderden mensen te wachten tot ze naar binnen mogen om de iPhone 6 aan te schaffen.

Londen
Apple Store Londen
Keulen
Apple Store Keulen

Niet alleen voor de verschillende Apple Stores was het een gekkenhuis, maar Apple heeft ook een record aantal pre-orders mogen ontvangen. Volgende week is het de beurt aan Nederland en België, vanaf 26 september zal de iPhone 6 (Plus) ook hier te koop zijn. Andere landen waar je de iPhone 6 (Plus) vanaf 26 september kunt kopen zijn: Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, het eiland Man, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Qatar, Rusland, Saoedi-Arabië, Spanje, Taiwan, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland.

In Nederland heb je de mogelijkheid om de iPhone 6 (Plus) te kopen in Amsterdam, Haarlem en in den Haag. Vanaf 08:00 uur ben je welkom in één van de Apple Stores. Wil je nou niet in de kou staan te wachten dan kan je de iPhone 6 (Plus) vanaf vandaag ook online bestellen bij de onderstaande providers en retailers.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus gratis bij een abonnement

Als je de iPhone 6 volgende week kunt kopen, zorg er dan wel voor dat je jouw nieuwe iPhone voorzichtig uit de verpakking haalt….

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *