Pre-order de iPhone 6 vannacht om 00:06 uur

Bestel de iPhone 6 vannacht om 00:06 uur

Voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus kan je vanaf vrijdag 19 september 00:06 uur een pre-order plaatsen bij Typhone, het leuke van deze actie is dat als je één van de gelukkigen bent, jouw iPhone 6 zal worden bezorgd met de iPhone-6-Express van Typhone en jouw iPhone vrijdag 26 september tussen 00:00 en 02:00 uur bezorgd zal worden! Als je de iPhone 6s kunt kopen zal dit mogelijk ook weer in de nachtelijke uren starten.

iPhone-6-Express van Typhone

Typhone iPhone 6 NachtleveringWat houdt de iPhone-6-Express precies in ? Als je de iPhone 6 vanaf vrijdagochtend om 00:06 uur via deze website besteld en je bent op tijd dan zal Typhone telefonisch contact met je op nemen vóór 25 september 15:00 uur. De iPhone 6 zal dan op vrijdag 26 september tussen 00:00 en 02:00 uur bezorgd worden, als je liever niet wil dat de iPhone s’nachts wordt bezorgd dan kan je jouw nieuwe iPhone natuurlijk ook op een ander tijdstip laten bezorgen.

Dus met de unieke nachtlevering van Typhone.nl en AMP Logistics;

  • Sta je niet in de herfstkou te wachten
  • Bestel je eenvoudig vanuit je luie stoel thuis, al vanaf 19 september om 00:06 ‘s nachts
  • Ontvang je de iPhone 6 als één van de allereerste in Nederland, vanaf 00:06

Aangezien de voorraad beperkt is, is het wel verstandig om zo snel mogelijk te bestellen, dus surf vannacht om 00:06 uur naar de site en bestel jouw iPhone 6 en wie weet ben jij dan echt één van de eerste in Nederland die de nieuwe iPhone thuis bezorgd zal krijgen.

Voor de Apple Store aan Fifth Avenue in New York hebben mensen 3 weken in de rij gestaan om een iPhone 6 te bemachtigen, al ver voordat Apple deze had aangekondigd! In Nederland zullen er ook weer lange rijen voor de Apple Store staan, dus waarom op 26 september in de kou voor de deur staan van de Apple Store, met het risico dat je huiswaarts keert zonder iPhone 6…. als jouw nieuwe iPhone s’nachts thuis bezorgd kan worden ?!

Typhone heeft in ruim 10 jaar een goede naam opgebouwd in de telecomwereld, buiten dat je er terecht kunt voor de nieuwste smartphones en scherpste prijzen, staat Typhone ook bekend om de uitstekende service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *