Originele iPhone 6 te zien op foto’s en video

iPhone 6

Er is weer een serie foto’s van de iPhone 6 online gekomen waarop de originele iPhone 6 te zien is, eerder zagen we al foto’s waarop we dachten te maken te hebben met de iPhone 6 maar dit waren dan iPhone-klonen die op Android draaien. Maar de video welke bij de foto’s hoort wekt wel de indruk dat we hier met een originele iPhone 6 te maken hebben. Het uiterlijk van de iPhone 6 ziet er prachtig uit en het komt ook overeen met eerder gelekte foto’s.

Op het materiaal wat we nu online hebben gezet zijn de ronde LED-flitser met True Tone-lampjes die bij veel klonen ontbreekt wel aanwezig. Ook de volumeknoppen welke dieper gelegen zijn kloppen met eerdere geruchten.

iphone-6-foto-passbook-icoon

Er staat een ander icoontje voor Passbook op het homescreen, met een extra streepje. Op de strepen welke al aanwezig waren, zijn icoontjes van een vliegtuig, een filmcamera en een koffiekop te zien, hiermee word aangegeven dat je vliegtickets, bioscoopkaartjes en klantenkaarten met de app kunt opslaan. Het nieuwe rode streepje laat een creditcard zien. Mogelijk dat er een nieuwe betaalfunctie in Passbook is toegevoegd.

working_iphone_6_5s_side

working_iphone_6_5s_back
Op het homescreen is te zien dat er ruimte is voor 6 rijtjes iconen en een dock. Dit is er één meer dan de vijf rijen iconen op de 4-inch schermen. Horizontaal zijn er nog steeds vier iconen zichtbaar. Mits de iconen hetzelfde formaat zullen hebben, zal de iPhone 6 een schermresolutie van 1334 x 750 hebben.

Opvallend in de video is het gebruik van TouchID, de App Store en het Info-scherm. In de video is een 64GB-model te zien met iOS 8.0 build 12A365.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *