Nieuwe iPhone 6 installeren

iPhone 6 installeren

iPhone 6 installeren

iPhone 6 kopen met abonnement

Een nieuwe iPhone 6 installeren en activeren ? Heb je de iPhone 6 inmiddels gekocht en weet je niet precies hoe je de nieuwe iPhone 6 moet installeren ? Misschien is dit jouw eerste iPhone of wil je jouw gegevens overzetten van je oude iPhone naar de iPhone 6. Wij leggen in dit artikel uit hoe dit in zijn werk gaat. Je kunt inmiddels ook de iPhone 6s kopen en daar gelden ongeveer dezelfde instellingen voor.

Zodra je de iPhone 6 uit de verpakking haalt dan moet je enkele stappen doorlopen.

iPhone 6 instellen

Allereerst klik je op de aan/uit-knop boven op het toestel zodat de iPhone aangezet wordt, je ziet in het display de tekst Hallo staan.

taal instellen iPhone 6Taalinstellen
Je krijgt nu de keuze welke taal je wilt gebruiken het makkelijkst is natuurlijk de iPhone 6 in het Nederlands te gebruiken, je selecteert dus “Nederlands”.

Draadloos netwerk instellen
Bij de volgende stap moet je het draadloos netwerk instellen, zorg dus dat je het wachtwoord van je WiFi-verbinding bij de hand heb, want hier wordt om gevraagd zodra je jouw WiFi-netwerk hebt geselecteerd.

iPhone 6 activeren
Je ziet nu op het display een cirkeltje draaien, de iPhone zal nu geactiveerd worden bij Apple, als dit wat langer duurt dan is de Apple-server druk.

Locatiedeling aan of uit
De volgende vraag is of je de locatiedeling aan of uit wilt zetten, locatiedeling is nodig om bepaalde apps goed te laten werken, je zult begrijpen dat je dit aan moet zetten als je een navigatie-app gaat gebruiken.Instellen als nieuw apparaat of back-up terugzetten
instellen-iphone 6Nu kan je de iPhone 6 als nieuw apparaat instellen of je kunt een back-up terugzetten, je moet dan wel al een back-up gemaakt hebben van je oude iPhone. De snelste manier is om op jouw iPhone 6 een back-up terug te zetten, je hebt dan in één keer jouw instellingen en apps terug op je nieuwe iPhone. Je hebt de keuze uit een back-up terug zetten via iCloud of via iTunes. Het is wel verstandig om je gegevens om in te kunnen loggen bij iCloud bij de hand te hebben.

Schakel zoek mijn iPhone/iPad in
Het is zeker aan te raden om “Schakel zoek mijn iPhone/iPad in” ook daadwerkelijk in te schakelen, dit is handig voor als je iPhone 6 eens kwijt mocht raken of als deze gestolen is, je ziet dan precies waar jouw iPhone 6 zich bevind.

Je krijgt ook nog de optie om iMessage en FaceTime in te schakelen daarna kan je je nog registreren bij Apple, als dit allemaal gedaan is dan is het tijd om je iPhone 6 te gaan gebruiken.

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *