Livestream iPhone 6 event om 19:00 uur

Livestream iPhone 6 event

iPhone 6Vanavond zal Apple de iPhone 6 aan het grote publiek gaan presenteren, je kunt dit live mee kijken via deze link. Apple zal buiten de twee iPhone 6 modellen mogelijk ook de iWatch en iOS 8 demonstreren, op de nieuwe iPads zullen we nog even moeten wachten hiervoor zal een speciaal event georganiseerd worden in oktober.

iPhone 6 waterdicht

We hebben al veel geschreven over de specificaties van de iPhone 6 maar vandaag kwam het bericht dat de nieuwe iPhone waterdicht zou zijn en tevens zou het scherm van dit toestel niet meer in stukken kunnen barsten. Enkele verwachte specificaties hebben we hier beneden voor je op een rijtje gezet, mogelijk komen daar vanavond nog nieuwe features bij en er zullen er ook weer wat afvallen.

iPhone 6 specificaties

  • Aankondiging iPhone 6 door Apple: 9 september om 19:00 uur
  • iPhone 6 releasedatum: 12 of 19 september
  • Schermformaat iPhone 6: 4,7-inch en 5,5-inch
  • Prijs van de iPhone 6: €100,- euro duurder dan de iPhone 5s
  • Processor iPhone 6: A8-processor
  • Opslagcapaciteit: 16, 32, 64 en 128GB (alleen 5,5-inch model iPhone 6L)
  • Nieuwe features: NFC-chip, draadloos opladen
  • Display iPhone 6: Het display is gemaakt van saffierglas
  • De iPhone 6 zal mogelijk waterdicht zijn
  • De iPhone 6 krijgt een barometer

Het iPhone 6 event zal worden georganiseerd in The Flint Center for the Performing Arts in Cupertino, het theater is speciaal voor vanavond flink opgeknapt en het biedt plaats aan 2400 personen. Vanavond zijn er veel modebloggers en personen uit de modewereld uitgenodigd door Apple. Dit kan dus maar één ding betekenen en dat is dat Apple nauwere banden met de modewereld wil aanknopen, met als doel dat deze bloggers over de aanstaande wearable gaan schrijven. Apple heeft vorige week al een bijeenkomst georganiseerd voor de modewereld, waarin lifestyle-apps werden gedemonstreerd.

Vanavond zullen we dus weten wat de specificaties, de prijzen en de mogelijkheden van de iPhone 6 zullen zijn. Ook wanneer de iPhone 6 in de winkels komt te liggen zal bekend gemaakt gaan worden, mogelijk dat dit al op 19 september zal zijn. Op 19 september kan je de nieuwe iPhone wel al reserveren je zult deze dan rond 26 september thuis bezorgd krijgen.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *