iPhone 6L zal een landschapsmodus krijgen

iPhone 6 kopen

De iPhone 6L met het 5,5-inch scherm zal geen uitgerekte iPhone-apps tonen. De apps zullen in landschapsmodus te zien zijn zodat de iPhone-gebruiker meer overzicht heeft. De iPhone 6-apps lijken zo dus op de iPad-apps. De ontwikkelaar Steven Throughton-Smith deed de ontdekking van de aangepaste app-interface.

Resolutie iPhone 6L

Apples iOS Simulator werd gebruikt met een resolutie van de grote iPhone 6. De iPhone 6L zou een resolutie van 2208 x 1242 pixels met 3x retina krijgen. Met de iOS Simulator werd ontdekt dat de iPhone 6L apps op een andere manier laat zien, op dezelfde manier zoals deze op de iPad te zien zijn.

Het beeld is in tweeën te splitsen zodat je zowel aan de linkskant als aan de rechterkant andere taken kunt laten zien. De iPhone 6 landschapsmodus is ingebouwd in iOS8 onder de naam ‘Adaptive UI’. Bij de kleinere iPhone 6 zal deze oplossing niet werken dit vanwege de resolutie van 1472 x 828, dit zou de resolutie van de 4,7-inch iPhone 6 namelijk zijn.

Morgen om 19:00 uur Nederlandse tijd zullen we alle ins en outs te horen krijgen over de iPhone 6 dan zal Apple zijn nieuwe paradepaardje namelijk presenteren aan het publiek.

De iPhone 6 kopen zal eind september of begin oktober kunnen, wel is de iPhone 6 te bestellen vanaf 19 september.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *