iPhone 6 zorgt voor leveringsproblemen bij andere fabrikanten

iPhone 6

Het uitkomen van de iPhone 6 zorgt voor leveringsproblemen bij andere fabrikanten, doordat Apple zoveel producten verscheept vanuit China zorgt dit voor logistieke problemen. Zo zijn de koeriersdiensten FedEx en UPS voor de komende periode al helemaal volgeboekt waardoor concurrenten in de problemen komen met het leveren van hun producten. Apple zou al vaker voor problemen hebben gezorgd in de logistieke wereld maar dit keer schijnt het wel heel erg te zijn.

Vele pallets iPhone 6 toestellen en mogelijk nog andere Apple producten staan te wachten om vervoerd te worden naar de westerse wereld. Een fabrikant heeft alvast gewaarschuwd dat ze hun afgesproken deadlines niet gaan halen, omdat al het beschikbare vrachtvervoer is volgeboekt door een ‘zeer belangrijke klant’. In juli werd al bekend dat Apple een record-aantal iPhone 6-toestellen zou gaan produceren, voor het einde van het jaar zullen dit er tussen de 70 en 80 miljoen moeten zijn, dat zijn er veel meer dan met voorgaande iPhones. Het eerste weekend zal Apple al ongeveer 10 miljoen iPhone 6-toestellen gaan verkopen.

Apple heeft voorheen ook voor de nodige problemen gezorgd met het verschepen van de vele producten, dit gebeurde in eerste instantie met vrachtschepen tot dat Steve Jobs ooit 50 miljoen dollar zou hebben betaald om alle vrachtvliegtuigen welke capaciteit beschikbaar hadden in te huren zodat de transparante blauwe iMacs tijdig vóór de kerst in de winkels zouden staan. Daardoor kwamen andere computerfabrikanten zoals onder andere Compaq flink in de problemen.

China-iPhone-6

iPhone 6 pre-order

In China is de iPhone 6 koorts al flink toegeslagen zo zouden er duizenden pre-orders zijn geplaatst door Chinezen die als eerste de iPhone 6 in handen willen hebben. Ook in Nederland zijn de telecomproviders al bezig om voorbereidingen te treffen om de pre-orders straks te kunnen plaatsen, het zal mogelijk zijn om vanaf 19 september de iPhone 6 te bestellen.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *