iPhone 6 vannacht te bestellen bij Vodafone

iPhone 6 bestellen bij Vodafone

Vanaf vannacht kan jij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus bij Vodafone bestellen, om 00:01 uur is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor deze nieuwe iPhone.

De iPhone 6 kopen kan pas vanaf volgende week vrijdag 26 september maar wie de iPhone 6 of de iPhone 6 Plus online wil bestellen en niet in een lange rij in de kou voor de Apple Store wil staan is er natuurlijk de mogelijkheid om via Vodafone een pre-order te plaatsen.

Pre-order iPhone (Plus) bij Vodafone

Als je een beetje mazzel hebt dan zul je de nieuwe iPhone gelijk op 26 september geleverd krijgen, let er echter wel op dat de voorraad beperkt is dus je zult er vannacht bijtijds bij moeten zijn, surf dus om 00:01 naar de website van Vodafone, en bestel jouw iPhone 6 i.c.m. een abonnement.

Vorige week was het al mogelijk om een pre-order te plaatsen in de Verenigde Staten hier werd dan ook massaal gebruik van gemaakt, nog niet eerder werden er zoveel pre-orders verwerkt voor een smartphone van Apple. Er werden maar liefst 4 miljoen exemplaren besteld in nog geen 24 uur. De levertijden van de iPhone 6 Plus zijn dan ook al opgelopen tot 3 – 4 weken, of de levertijden in Nederland hier ook onder te lijden hebben dat zullen we binnenkort weten.

iPhone 6 Vodafone abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *