iPhone 6 unboxing video

iPhone 6 prijs

iPhone 6 unboxing video

iPhone 6Nu de lancering van de iPhone 6 steeds dichterbij komt, komen er ook steeds meer video’s online te staan. Zo kwamen wij vandaag een video tegen waar een iPhone 6 clone uit de verpakking gehaald wordt. Ondanks dat het dus niet over de echte iPhone 6 gaat in deze video wilde wij je hem toch niet onthouden.

Voor de echte iPhone 6 zullen wij nog even geduld moeten hebben aanstaande dinsdag zal de iPhone 6 worden onthuld, tot op heden weten we alleen dat deze er in twee formaten zal komen namelijk een 4,7-inch en een 5,5-inch. Apple heeft er lang over gedaan om aan de vraag voor een grotere smartphone te voldoen. De iPhone 5 en de iPhone 5s en 5c zijn tot op heden de grootste iPhones en deze hebben een scherm van 4-inch. Over het display gaan er verschillende verhalen de ronde zo zou Apple het scherm van het krasbestendige saffierglas maken maar deze week kwamen er weer berichten voorbij dat het scherm niet van saffierglas zou worden gemaakt.

Opslagcapaciteit en geheugen
Het intern geheugen van de iPhone 6 zal 1GB worden en de opslagcapaciteit zal mogelijk 16, 32, 64 en 128GB gaan worden, maar het is goed mogelijk dat Apple één van deze opties zal schrappen en dit zal dan de 16GB of de 32GB versie zijn. Apple heeft weer een nieuwe processor ontwikkeld welke weer sneller en energiezuiniger zal zijn dan zijn voorganger, ook de camera is weer verbeterd zo zou de camera een optische beeldstabilisatie hebben gekregen welke het mogelijk maakt om veel scherpere foto”s te maken. Ook is het aantal megapixels vergroot, mogelijk zal er een 10 megapixel camera worden geplaatst.

NFC-chip
Iets wat we eerder hebben zien voorbij komen is het gerucht dat de iPhone een nfc-chip ingebouwd zou krijgen dit werd ook al bij de iPhone 5s beweerd maar dit keer lijkt Apple de nfc-chip toch te hebben toegevoegd, dit zou blijken uit het feit dat er al overeenkomsten zijn gesloten met Visa, MasterCard en American Express voor het opzetten van een betaalsysteem. Het zal straks dus mogelijk zijn om met de iPhone 6 te betalen in restaurants en in winkels. Het betalen gaat simpel door met de vingerafdrukscanner toestemming te geven om het te betalen bedrag van je rekening af te laten schrijven.

iPhone 6 kopen
Het kopen van de iPhone 6 zal eind september of begin oktober kunnen, eerst zullen landen als de VS, Duitsland en Frankrijk aan de beurt zijn en een week daarna zal je de iPhone 6 in Nederland en België kunnen kopen. Over de prijs doen ook vele verhalen de ronde maar we houden het erop dat je dezelfde prijs gaat betalen als voor de iPhone 5s dit zal dus €699,- zijn voor het 4,7-inch model met een opslagcapaciteit van 16GB.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *