iPhone 6 Plus levertijd loopt al op

Levertijd iPhone 6 Plus

iPhone-6Vandaag is de voorverkoop van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus gestart in de VS, Duitsland en Groot-Brittannië en de belangstelling voor de nieuwe iPhones blijkt enorm groot te zijn, zo groot dat de levertijd van de iPhone 6 Plus al 3 tot 4 weken is.

iPhone 6 voorraad

De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zullen vanaf volgende week verkocht gaan worden in de VS, Duitsland en Groot-Brittannië. Een week later op 26 september kan je de iPhone 6 kopen in Nederland en in België, als je dus snel de nieuwe iPhone in je bezit wilt hebben dan zul je er bijtijds bij moeten zijn. De voorraad van de iPhone 6 Plus schijnt dus vrij beperkt te zijn als de levertijd in de VS, Duitsland en Groot-Brittannië nu al oploopt tot 3 – 4 weken.

De voorraad van de 4,7-inch iPhone 6 is wel groter of er is minder vraag naar dit model want voor deze iPhone moet je 7 tot 10 werkdagen wachten als je deze koopt in een buitenlandse Apple Store. Of de vraag naar het 5,5-inch model zo groot is of dat er niet genoeg toestellen zijn geproduceerd door Apple dat is niet duidelijk. Doordat de levertijd in de eerste verkooplanden al oploopt zal ook de levertijd in Nederland langer gaan worden als de iPhones vanaf 26 september te koop zijn.

iPhone 6 reserveren

Het is dus raadzaam om je iPhone 6 nu al te reserveren, je kunt dit doen bij de de onderstaande providers. Je koopt al een 4,7-inch 16GB iPhone 6 voor 699 euro.

 • Belsimpel.nl
 • Studentmobiel
 • GSMwijzer
 • Als je de iPhone 6 reserveert zal je deze mogelijk rond 26 september al thuis gestuurd krijgen als het bestelde model op voorraad is.

  iPhone 6 abonnementen

  Meer iPhone 6 nieuws

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *