iPhone 6 modellen verkrijgbaar in 128GB

iPhone 6

Allebei de iPhone 6 modellen zullen verkrijgbaar zijn in een 128GB variant, eerder lazen we dat er slechts één van de twee modellen zou worden voorzien van een opslagcapaciteit van 128GB.

Opslagruimte iPhone 6

iPhone 6KGI-analist Ming-Chi Kuo welke het vaak bij het rechte eind heeft, laat weten dat vanaf volgende week Apple zowel het 4,7-inch model als het 5,5-inch model van de iPhone 6 zal lanceren in een 128GB uitvoering. We hebben dus waarschijnlijk de keuze uit vier geheugenopties, voorheen hadden we de keuze uit 16GB, 32GB en 64GB opslagruimte, mogelijk dat Apple de 16GB versie laat vervallen. Een andere optie is dat de 32GB eruit zal gaan, dit omdat het 16GB model een instapmodel is en daarom ook het goedkoopst.

Powerknop en barometer
KGI-analist Ming-Chi Kuo laat verder weten dat Apple de powerknop op de iPhone 6 heeft verplaatst, deze zou nu aan de zijkant van het apparaat zitten, deze knop zou een multifunctionele functie gaan krijgen. Hiermee zou het mogelijk zijn om een specifieke app te bedienen door de knop langer of korter in te drukken. De iPhone 6 zou ook een barometer ingebouwd krijgen om de luchtdruk te kunnen meten.

Cameralens iPhone 6
De cameralens van de iPhone 6 zou niet meer zijn voorzien van de saffieren laag, de reden hiervoor is dat ondanks dat de saffierenlaag krasbestendiger is het ook sneller kan verbrijzelen. Omdat de cameralens van de iPhone 6 iets uit komt te steken zou deze ook gevoeliger zijn om verbrijzeld te worden.

iPhone 6 prijs
De prijs voor de iPhone 6 zal ongeveer gelijk zijn als van de iPhone 5s, de nieuwe iPhone zal dus rond de €699,- gaan kosten. Het reserveren van de iPhone 6 zal vanaf 19 september mogelijk zijn.

Wanneer de iPhone 6 in de winkels komt te liggen in Nederland daar is op het moment nog niets met zekerheid over te zeggen maar verwacht mag worden dat dit eind september of begin oktober zal zijn. In de VS, Duitsland en Frankrijk is dit doorgaans een week eerder.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *