iPhone 6 met één hand te bedienen

iPhone 6

De iPhone 6 zal een speciale modus krijgen welke het mogelijk maakt om de iPhone met één hand te bedienen. Dit weet The New York Times te melden op basis van een aantal anonieme bronnen. Apple heeft deze speciale stand ingebouwd om de grotere iPhone toch simpel met één hand te kunnen bedienen.

De ‘one-handed mode’ zorgt er voor dat je op het toestel de functies makkelijker bereikt ook als je handen iets kleiner zijn. Op deze manier is het typen met één hand geen probleem ondanks het grotere formaat van de iPhone 6.

iPhone 6In het artikel van de The New York Times staan nog een aantal andere feitjes over de iPhone 6, zo zou de iPhone 6 er inderdaad in twee formaten gaan komen en zullen de toestellen zijn voorzien van de NFC-technologie om contactloos te betalen, Apple is hiervoor al een samenwerkingsverband aangegaan met Visa, American Express en MasterCard.

Geen saffierglas
Opmerkelijk is het dat de twee medewerkers van The New York Times weten te melden dat beide iPhones niet zijn voorzien van saffierglas, dit wist de doorgaans goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo eerder deze week ook al te melden. Het 5,5 inch-model zou pas later gelanceerd gaan worden dit als gevolg van productieproblemen.

Dinsdag 9 september zullen we meer te weten komen als Apple een event organiseerd waar de iPhone 6 gepresenteerd zal zworden, ook de iWatch zal daar mogelijk gelanceerd gaan worden.

Reserveren iPhone 6
Vanaf 19 september kan je de iPhone 6 reserveren je zult dan als één van de eerste de nieuwe iPhone thuis bezorgd krijgen.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *