iPhone 6 kopen vanaf nu mogelijk in Nederland

iPhone 6 kopen vanaf nu mogelijk

iPhone 6 kopenEindelijk is het dan 26 september de dag waarop je de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus kunt kopen in Nederland. De deuren van de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en den Haag gingen vandaag om 08:00 uur open en lange rijen mensen stonden te wachten om de iPhone 6 te kunnen kopen, onder luid applaus werden deze klanten onthaald.

Wil je nou niet in een lange rij gaan staan dan kan je er ook voor kiezen om de iPhone 6 (Plus) bij één van onderstaande providers te bestellen, je iPhone 6 zal dan thuis bezorgd worden.

iPhone 6 bestellen in Nederland

Update: In Amsterdam zijn de meeste iPhone 6 Plus modellen inmiddels uitverkocht.

In Europa kun je de iPhone 6 kopen in: België, Denemarken, Finland, Ierland, Isle of Man, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Spanje, Turkije, Zweden en Zwitserland. En buiten Europa kan dat vanaf vandaag in: Nieuw-Zeeland, Saoedie-Arabië, Taiwan en de Verenigde Arabische Emiraten.

iPhone 6 reserveringen

Vodafone abonnement met  iPhone 6Mensen die de iPhone 6 vooraf hadden gereserveerd kunnen vandaag ook hun nieuwe iPhone ophalen in één van de Apple Stores, deze mensen zijn er zeker van ook huiswaarts te keren met de iPhone 6. Als je op de bonnefooi naar de Apple Store toe gaat bestaat de kans dat je zonder iPhone 6 terug keert. Mensen die de iPhone 6 bij Vodafone gereserveerd hadden, kregen hun favoriete smartphone eerder in huis dan de mensen welke dat gedaan hadden bij de Apple Store. De deuren van de Vodafone-winkels in Amsterdam, Breda, Groningen en Rotterdam gingen direct na middernacht open, daar stonden dan ook al rijen mensen te wachten.

iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *