iPhone 6 kopen in de Apple Store op 26 september vanaf 8 uur

Zoals je inmiddels weet kan je de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus vanaf 26 september kopen in Nederland, de Apple Store is op 26 september vanaf 8:00 uur open om de iPhone 6 kopers te ontvangen.

Release iPhone 6

Als je de iPhone 6 wilt bemachtigen dan zul je wel erg vroeg bij één van de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem of Den Haag in de rij moeten gaan staan, zoals altijd staan er vele honderden mensen uren voor dat de Apple Store open gaat te wachten om in aanmerking te komen voor een nieuwe iPhone. Op 26 september zijn de iPhone 6 voorraden beperkt, dus wie het eerst komt zal huiswaarts keren met een iPhone en anders heb je pech en zul je moeten wachten tot je de iPhone 6 bij één van de retailers kunt kopen.

In de Verenigde Staten en enkele Europese landen, zoals Duitsland en Frankrijk is de iPhone 6 al vanaf 19 september te koop, Nederland en België volgen dus een week later.

Als je al een iPhone bezit dan kan je deze inleveren en ontvang je een korting op een nieuw exemplaar, hoeveel korting je krijgt dat ligt er aan welke iPhone je bezit.

iPhone 6 online bestellen

Wil je nou niet in de kou voor de deur van een Apple Store staan, dan kan je de iPhone 6 ook gewoon online bestellen, je ontvangt deze dan misschien ook op 26 september of iets later. Er zijn al iPhone 6-aanbieders waar je de iPhone 6 gratis in combinatie met een abonnement ontvangt, wij hebben deze aanbieders hier beneden voor je online gezet.

Bekijk hier de iPhone 6 abonnementen:

Provider Prijs toestel Abonnement Maandbedrag Bestellen
Vodafone Gratis 300min/1000mb €54,-
Tele2 Gratis 150min/1000mb €46,-
KPN €266,- Onbeperkt/2000mb €54,-
Hi €121,- 100min/8000mb €55,-

De iPhone 6 heeft tal van vernieuwingen zo is het display 4,7-inch en 5,5-inch groot (iPhone 6 Plus), de processor is vernieuwd deze is sneller en verbruikt minder energie, de nfc-chip is toegevoegd waardoor het mogelijk is om veilig mobiel te betalen in restaurants en winkels. Ook heeft Apple optische beeldstabilisatie toegevoegd aan de iPhone camera waardoor je scherpere foto’s kunt maken omdat de iPhone 6 de trillingen opvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *