iPhone 6 camera het best uit de test

iPhone 6 en iPhone 6 Plus camera het best van alle smartphones

Apple heeft de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus voorzien van de allerbeste smartphonecamera, zo blijkt uit een test van het onafhankelijke onderzoeksbureau DxOMark.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus camera

De nieuwe smartphones van Apple zijn uitgebreid getest en het resultaat is dat de camera’s van deze iPhones beter zijn dan de camera’s van de Samsung Galaxy S5 en Sony Xperia Z2, welke eerder het best uit de test kwamen. De iPhones doen het vooral goed door de snelle autofocus en beeldstabilisatie. De optische beeldstabilisatie welke de iPhone 6 Plus heeft zorgt ervoor dat ongewenste bewegingen vrijwel perfect gecorrigeerd worden. De beeldstabilisatie bij de iPhone 6 is niet optisch, maar ook hier zijn de prestaties prima.

iPhone 6 camera

De nieuwe camerasensor zorgt er voor dat de foto’s van een betere kwaliteit zijn, zowel voor foto’s welke binnen als buiten worden gemaakt. Apple heeft de camera van beide iPhones dus sterk verbeterd, de iPhone staat al bekend om zijn goede kwaliteit camera maar nu is de kwaliteit dus weer verbeterd.

Aanstaande vrijdag kan je de iPhone 6 kopen in de Apple store in Amsterdam, Haarlem en den Haag waar vanaf 08:00 uur de deuren open zullen gaan, aangezien de voorraad beperkt is zul je wel op tijd moeten zijn. Als je liever voor een makkelijkere manier wilt gaan dan kan je de iPhone ook online bestellen bij één van de onderstaande leveranciers.

iPhone 6 bestellen in Nederland

iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *