iPhone 6-camera getest

iPhone 6 camera

Nadat er van de week al verschillende reviews online verschenen, is het nu de beurt aan de iPhone 6-camera. De iPhone staat bekend om de goede kwaliteit foto’s welke je er mee kunt maken, er is ook geen smartphone waar zoveel foto’s mee gemaakt worden dan de iPhone. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zijn beide voorzien van een 8-megapixelcamera dit is niets nieuws wat wel nieuw is, is de Focus Pixels-sensor.

Een professioneel fotograaf heeft de iPhone 6-camera in Ijsland getest en de resultaten zijn te zien in onderstaande video.

 

Austin Mann zo als deze fotograaf heet heeft een flink aantal foto’s gemaakt met de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, Mann schrijft over de nieuwe focus pixels die ondanks dat het in Ijsland best donker was, het nooit te donker is geweest om goed scherp te kunnen stellen met deze camera. Hij was bang dat de iPhone steeds van focuspunt zou veranderen, maar de iPhone wist hier goed mee om te gaan. De iPhone-camera veranderde zelden van scherpstelpunt als ik het niet wilde en was ook supersnel.

De fotograaf zocht in zijn test de limieten van de camera op, hij keek hoe grofkorrelig de pixels worden bij extreme lichtvariaties waar HDR voor vereist is.

De conclusie is dat de iPhone 6 (Plus) een uitstekende camera heeft.

Bestel de iPhone 6 vanaf vandaag

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *