iPhone 6 benchmarks online gezet

Benchmark iPhone 6

Een paar uur voor de lancering van de iPhone 6 zijn de benchmark resultaten online gezet, deze resultaten komen van dezelfde persoon welke het afgelopen weekend een video van de iPhone 6 openbaar maakte. Uit de benchmarkresultaten kunnen we opmaken dat de iPhone 6 met het 4,7-inch formaat 1GB werkgeheugen gaat krijgen.

Verder is te zien dat het toestel een 1,4GHz-dualcore-processor aan boord heeft en dat hij draait op iOS 8. Heel spectaculair is dit natuurlijk niet maar uit de benchmark van Geekbech zien we dat de iPhone 6 een multicore-score van 2920 haalt, dit is toch 15 procent hoger dan dat de iPhone 5s haalt.

iPhone 6 benchmark iPhone 6 benchmark

Het is nooit de bedoeling geweest van Apple om flinke prestatieverbeteringen te halen met de iPhone 6, het bedrijf is het er meer aangelegen om het apparaat een stuk zuiniger te maken, zodat de iPhone-gebruiker langer met een volgeladen accu kan doen.

Vanavond zal Apple de nieuwe iPhone onthullen en dan weten we wat er allemaal klopt van alle geruchten welke de laatste maanden zijn verschenen. Mogelijk dat Apple ook meteen meer naar buiten brengt over de lang verwachte iWatch.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *