Eerste iPhone 6-koper in Londen gesignaleerd

Hoewel de iPhone 6 pas vrijdag 19 september verkocht gaat worden in Londen, is vandaag de eerste koper al gesignaleerd. Voor de Apple Store in de Regent street in Londen staat al een tentje met daarin een geduldige iPhone 6-koper. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zullen net als in de Verenigde Staten vanaf vrijdag te koop zijn in Engeland.

iPhone 6 kopen in Londen

Als je dus van plan bent om naar Londen af te reizen om de iPhone 6 te kopen dan zul je ook daar in een lange rij terecht komen. Afgelopen weekend ging de voorverkoop in de Verenigde Staten van start, en daar werden al verkoop-records gebroken. De iPhone 6 Plus heeft nu al een levertijd van 3 – 4 weken en dit zal zeker consequenties hebben voor de levertijden in Nederland, hier zal de verkoop op 26 september van start gaan.

apple-iphone-6-queue-regent-street-london-launch-425x238Overal waar de iPhone 6 in de verkoop gaat zullen er weer lange rijen voor de Apple Store komen te staan, maar eigenlijk is het helemaal niet nodig om in de rij te gaan staan. Je kunt de nieuwe iPhones namelijk ook gewoon online bestellen en vaak veel eerder dan dat deze in de Apple Store komt te liggen. Ondanks dat zullen er weer heel wat Nederlanders zijn die aanstaande vrijdag naar Duitsland of Frankrijk reizen om daar een iPhone 6 te gaan kopen.

Ook in Nederland is de iPhone 6 inmiddels al te bestellen.

Als je de iPhone 6 besteld zal je deze mogelijk rond 26 september al thuis gestuurd krijgen mits het bestelde model op voorraad is.

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *