Betalen met je iPhone 6 bij McDonald’s

Aanstaande dinsdag 9 september zal Apple de iPhone 6 lanceren en als we alle geruchten mogen geloven zal de nieuwe smartphone van Apple de nfc-chip ingebouwd krijgen waarmee het mogelijk is om mobiele betalingen mee uit te voeren in winkels en restaurants. McDonald’s heeft al toegezegd dat nfc-betalingen geaccepteerd gaan worden.

McDonald’s zou al bezig zijn met de uitrol van nfc-betalingen en dit zou al op 15 september operationeel moeten zijn, enkele dagen voordat de iPhone 6 in de winkel komt te liggen.

Volgens een interne memo aan de managers van McDonalds, die in handen is van de website 9to5Mac, hebben de McDonalds in de VS de benodigde appara­tuur ontvangen waarmee het mogelijk is klanten te laten betalen via nfc. Dus binnenkort kan jij je hamburger afrekenen met je iPhone 6. Wanneer het mobiel betalen ook in Nederland mogelijk is daar heeft McDonalds nog niet op gereageerd. Na McDonalds zullen andere grote ketens natuurlijk snel volgen met het accepteren van nfc-betalingen.

nfc-betalen bij McDonalds

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *