Apple komt met twee iPhone 6 reclamespots

iphone-6-kopen

Apple heeft twee nieuwe iPhone 6 reclames gemaakt waarbij de nadruk legt op de betere camera en het grotere formaat van deze nieuwe iPhones. De reclamespotjes zijn ingesproken door Jimmy Fallon en Justin Timberlake.

In ‘Huge’ komt de grootte van de iPhone 6 aan bod, terwijl Jimmy Fallon uitlegt hoe gigantisch de nieuwe functies zoals de Gezondheidsapp zijn, in de andere reclamespot ‘Cameras’ gaat het over de nieuwe camerafuncties zoals timelapse, dit is een slow motion-functie met 240 frames per seconde en beeldstabilisatie voor video.

De reclamespotjes blijken te werken, maandag maakte Apple bekend dat er inmiddels al 10 miljoen exemplaren van de iPhone 6 zijn verkocht.

Inmiddels kan je de iPhone 6 al bestellen via de website van Apple, zodat je aanstaande vrijdag jouw exemplaar kunt ophalen in één van de Nederlandse Apple Stores. Mocht je nou niet de deur uit willen dan kan je de iPhone 6 ook gewoon online bestellen bij de aanbieders hier beneden.

iPhone 6 bestellen in Nederland

iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 abonnementen

Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *