Samsung levert werkgeheugen voor de iPhone 6

iPhone 6

Werkgeheugen iPhone 6

Samsung zal na een periode van afwezigheid weer DRAM-werkgeheugen gaan leveren aan Apple voor de iPhone 6, dit weet Korea Herald te melden. Apple heeft al vaker geheugen van Samsung in zijn iPhones geplaatst maar de laatste jaren werd in de iPhone 5 en de 5s gekozen voor het werkgeheugen welke werd geproduceerd door twee kleinere bedrijven.

Inmiddels zijn alle patentdisputen tussen Samsung en Apple buiten de VS opgelost dus nu doet Apple ook weer zaken met Samsung, in de VS loopt nog wel een grote patentzaak tussen Samsung en Apple. Samsung maakt ook al de schermen en de processors van verschillende iPhone-modellen. Ondanks de patentzaken welke deze twee bedrijven uitvechten doen ze dus ook zaken met elkaar voor het vervaardigen van de Apple-producten.

De iPhone 6 zal op 9 september gepresenteerd worden en mogelijk ligt de nieuwe iPhone dan al op 12 september in de winkels, of dit ook al het geval zal zijn in Nederland dat valt te betwijfelen omdat Nederland bij de voorgaande iPhone en iPad release altijd een week later dan de grotere landen aan de beurt was. Wel zal de iPhone 6 in september te koop zijn in Nederland voor welke prijs je de iPhone 6 kopen kunt is nog niet bekend wel weten we dat deze duurder zal zijn dan de iPhone 5s tijdens de introductie periode, dit zou komen doordat Apple gebruik maakt van duurdere materialen zoals bijvoorbeeld het saffierglas voor het display.

Gelijk met de komst van de nieuwste iPhone zal Apple ook het besturingssysteem een flinke update geven, iOS 8 zal namelijk ook in september beschikbaar zijn, hierin wordt vooral veel aandacht besteed aan de gezondheid van de iPhone-gebruiker.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *