Resolutie iPhone 6 hoger en scherper beeld

iPhone 6

Resolutie iPhone 6

De iPhone 6 zal mogelijk een resolutie krijgen van 828 bij 1472 pixels, dit is iets minder dan dat we afhankelijk hadden verwacht, eerdere geruchten melden namelijk dat de iPhone 6 een resolutie van 1704 bij 906 pixels zou krijgen. Maar ondanks de lagere resolutie is het beeld van de 4,7-inch iPhone 6 toch scherper dan dat we tot nu toe gewend zijn.

Apple brengt twee iPhone 6-modellen uit met een 4,7-inch en een 5,5-inch display en deze zullen een pixeldichtheid hebben van 359 pixels per inch. De iPhone’s welke nu te koop zijn met het 4-inch display hebben een pixeldichtheid van 326 pixels per inch. De iPhone 6 met het 4,7-inch display zou met deze resolutie scherper zijn dan de iPhone 5 en iPhone 5s, maar als Apple deze resolutie ook hanteert voor de iPhone 6L met het 5,5-inch display dan zal deze minder scherp zijn namelijk 307 pixels per inch.

Op 9 september zullen we meer te weten komen over de specificaties van de iPhone 6, op deze datum zal Apple namelijk de twee nieuwe iPhone’s gaan presenteren aan het publiek, dit gebeurt op een speciaal iPhone-evenement.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *