Nieuwe foto’s van speaker en logo iPhone 6

Foto’s iPhone 6

Er zijn weer foto’s opgedoken van iPhone 6 onderdelen, het gaat om de speakers en het logo deze zijn afkomstig van de Franse website Nowhereelse. De foto’s tonen de simkaarthouder, de homeknoppen, het Apple-logo, de interne speaker en de trilmotor.

iphone-6-logo-achterkant

Zoals op de foto hieronder te zien is zal de iPhone 6 er in dezelfde kleuren komen als de iPhone 5s, aangezien de simkaarthouders ook in deze kleuren op de foto staan. Dit zijn dus de kleuren: zilver, spacegrijs en goud, eerdere foto’s lieten ook al simkaarthouders in deze kleuren zien. Ook zien we dat de houders licht gebogen zijn dit is omdat de iPhone 6 geen vlakke metalen rand rondom het toestel krijgt.

iphone-6-simkaarthouder

Het logo zoals op de foto is te zien is al eerder voorbij gekomen we mogen er dus vanuit gaan dat dit het logo zal worden welke op de iPhone gemonteerd zal gaan worden. Een uitgesneden logo werd ook gebruikt bij de eerste iPhone uit 2007, daarna werd er overgestapt op een gepolijst logo van hetzelfde materiaal als de achterkant van de iPhone.

iphone-6-motor-speaker

Hier boven is de trilmotor en de speaker van de iPhone 6 goed te zien, deze zijn anders dan van de iPhone 5s.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *