iPhone 6L niet aangekondigd op 9 september

iPhone 6 prijs

iPhone 6L uitgesteld

Apple zal op 9 september de iPhone 6 gaan presenteren aan het publiek in het Flint Center for Performing Arts, maar zoals we al eerder lazen zal alleen de 4,7-inch uitvoering van de iPhone 6 gepresenteerd gaan worden door Apple. De ‘iPhone 6L’ wordt niet gelijktijdig gelanceerd door Apple.

In oktober zal Apple nog een keynote organiseren waar de nieuwe iPad”s gepresenteerd gaan worden door Apple en hoogstwaarschijnlijk zal Apple hier ook met de iPhone 6L naar buiten komen. De iPhone 6L zal dan in een gelimiteerde oplage beschikbaar komen zoals we in eerdere geruchten al lazen. Apple zou productie problemen ondervinden waardoor de iPhone 6L niet gelijktijdig met de 4,7-inch iPhone 6 in de winkels komt te liggen, de problemen zouden in de beschikbaarheid van het saffierglas liggen.

iPhone 5s 8GB vervangt iPhone 5c

Het Chinese techblog IT168 Mobile laat weten dat de iPhone 5c vervangen gaat worden door de iPhone 5s met een opslagcapaciteit van 8GB, ook dit zal worden aangekondigd op het iPhone-event van 9 september waar de iPhone 6 zal worden gepresenteerd.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *