iPhone 6 zonder hoofdtelefoon-aansluiting

iPhone 6

De iPhone 6 zal zo dun worden dat er geen ruimte meer is voor het plugje van de hoofdtelefoon. Als je met de iPhone 6 een hoofdtelefoon op wilt zetten dan zul je deze in de Lightning-poort moeten pluggen, dit weet Jordan Edelson oprichter en directeur van Appetizer Mobile te melden.

Draadloos opladen

Als je een hoofdtelefoon aansluit op de Lightning-poort kun je de iPhone 6 wel opladen, dit komt doordat je de nieuwe iPhone draadloos zou kunnen opladen, iets wat ook met de iWatch en de iPad mogelijk moet zijn aldus Jordan Edelson. Deze man weet nog meer nieuws te vertellen zo zou de iPhone 6 2GB intern geheugen krijgen en komt er ook een versie met 128 gigabyte flash-geheugen, de iPhone 6 zou door de nieuwe A8-processor 30 tot 50 procent sneller zijn dan de iPhone 5s.

En we hoorde het al eerder maar volgens Edelson zal de 5,5-inch iPhone 6 later gaan verschijnen dan de 4,7-inch versie, de naam van de iPhone met het 5,5-inch scherm zou iPhone Air zijn…

Je ziet genoeg geruchten, maar op 9 september zullen we meer te weten komen als Apple de iPhone 6 gaat presenteren aan het grote publiek.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *