iPhone 6 website in een nieuw jasje

Nu de releasedatum van de iPhone 6 steeds dichterbij komt en het aantal bezoekers op onze website met de dag toeneemt, vonden wij het ook tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Voor velen van jullie zal dit de eerste keer zijn dat je onze iPhone 6 website bezoekt maar er zijn ook vele vaste bezoekers die al maanden iedere dag even komen kijken op onze website over de iPhone 6.
We hebben gekozen voor een responsive design, dit wil zeggen dat de website ook prima te bekijken is op jouw smartphone en tablet.

iPhone 6 website

Je zult dus ook gemerkt hebben dat het nieuws frequenter verschijnt en dit zal ook alleen maar gaan toenemen zo vlak voor de releasedatum, eerst zullen wij uitkijken naar 9 september wanneer Apple de iPhone 6 gaat aankondigen. Wij zullen dan op 9 september ook rechtstreeks verslag doen van alle nieuwtjes en feiten over de iPhone 6.

Ook als straks de iPhone 6 in de winkels ligt zullen wij de site up-to-date houden met de beste iPhone 6 aanbiedingen en de voordeligste prijzen.

Als je echt helemaal niets wilt missen over de iPhone 6 dan is het raadzaam om ons te liken op Facebook, ieder bericht wat er gepost wordt op deze website verschijnt dan automatisch in je timelime op Facebook, wel zo makkelijk dus.

Tenslotte laat even weten wat je van ons nieuwe design vind door een bericht achter te laten hier beneden…..

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

One Comment

  1. Avatar Jeroen schreef:

    Ik vind dit een keurig nette website, mooi design lekker overzichtelijk en zo blijf ik op de hoogte van het laatste iPhone 6 nieuws.

    En ik heb jullie ge-liked op Facebook 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *