iPhone 6 prijzen hoger dan van de iPhone 5s

iPhone 6

iPhone 6 prijzen

Nu de iPhone 6 bijna gelanceerd wordt zijn we ook wel benieuwd naar de iPhone 6 prijzen, we kunnen er vanuit gaan dat de iPhone 6 duurder zal zijn dan de iPhone 5s.

Website Movil Zona laat weten dat ze van een interne bron bij de Spaanse provider Telefonica hebben vernomen dat de iPhone 6 prijs begint bij 750 euro, het gaat hier dan om het instapmodel met het 4,7-inch scherm, dit zou betekenen dat je €50,- meer betaald dan voor de iPhone 5s welke €699 kost.

Als Apple de iPhone 6 prijzen in Europa gaat verhogen dan zullen de uitgebreidere modellen €849,- en €949,- gaan kosten. Dit zijn dan de prijzen voor de 4,7-inch iPhone 6, de iPhone 6L met het 5,5-inch scherm zou dan verkrijgbaar zijn voor €949,-.

Dit zijn de prijzen voor een iPhone 6 als je deze los koopt, mocht je de iPhone 6 i.c.m. een abonnement bestellen dan betaal je natuurlijk minder voor de nieuwe smartphone van Apple.

iPhone 6 prijzen
Of de iPhone 6 prijzen inderdaad zo worden als hier boven staat vermeld moeten we natuurlijk nog maar afwachten deze informatie is afkomstig van een anonieme bron binnen de Spaanse provider Telefonica, we kunnen niet checken hoe betrouwbaar deze informatie is.

Op 9 september zullen we buiten de specificaties en de release datum ook de prijs van de nieuwe iPhone te weten komen, het event begint om 19:00 uur Nederlandse tijd en buiten de iPhone 6 zal ook de iWatch waarschijnlijk gelanceerd gaan worden. De grotere iPhone 6L zal in een speciale keynote in oktober door Apple gepresenteerd gaan worden, dit toestel zal hoogstwaarschijnlijk ook later in de winkels komen te liggen.

De goedkoopste iPhone abonnementen


Meer iPhone 6 nieuws

One Comment

  1. Avatar Joop schreef:

    Ondanks de hogere iPhone 6 prijs ga ik zeker een iPhone 6 kopen, ik weet alleen nog niet simlock-vrij of met een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *