iPhone 6 krijgt een 128GB model

iPhone 6

iPhone 6 met 128GB opslagruimte

Apple zal een iPhone 6 met een opslagruimte van 128GB op de markt gaan brengen, dit blijkt uit een document welke is uitgelekt. De iPhone 6 zal dus de eerste iPhone worden met zoveel opslagruimte, tot nu toe maakte Apple alleen iPhone’s met maximaal 64GB opslagruimte. De iPad bestaat wel al langer in een 128GB uitvoering, het is dus niet zo vreemd dat Apple de iPhone 6 nu ook met 128GB uit gaat brengen.

Tegenwoordig is een 128GB smartphone niet echt een overbodige luxe, er worden steeds vaker foto’s en video’s met de iPhone gemaakt en deze nemen nu eenmaal veel opslagruimte van de telefoon in.
In het document is overigens niet aangegeven welk model van de iPhone 6 met 128GB zal worden uitgerust. Zoals inmiddels bekend is komt Apple met twee modellen van de iPhone 6 namelijk een 4,7-inch en een 5,5-inch model.

iPhone 6 128GB

Apple zal de iPhone 6 naar alle waarschijnlijkheid op dinsdag 9 september aan het publiek gaan presenteren, dit zal gedaan worden tijdens een special evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *